Alleen maar goeie dingen.
De medewerkers bij Borghstede zijn top. Ze staan altijd voor je klaar.
Duidelijk en in een ongedwongen sfeer Een Honda Jazz gekocht. Zijn zeer tevreden over de aankoop en de afhandeling.
Gebeld voor een reparatie van een kapotte accu. Accu was op voorraad, Heb de auto zelf thuis gestart met startkabels. Ik kon direct langs komen voor het vervangen van de accu. De auto hebben ze met draaiende motor overgenomen. Ik heb een kop thee gedronken en de auto stond weer klaar. Super klantvriendelijk geholpen met begrip voor het echte woord service.
Mooi vlot en goed geholpen.
Had afspraak voor de winterbanden. De monteur heeft nog even verder gekeken, de koelvloeistof was te laag heeft hij even bijgevuld. Prima, heb ik zelf niet om gedacht.
Alles is altijd in orde.
Goede service, kopen afspraken na
Prima ervaring. Vanwege een spontane korte vakantie kon de auto toch nog voor een beurt ingepland worden, inclusief 4 nieuwe banden. Top.
Goede service, vriendelijk
Denken mee en vooruit.
Jarenlange goede ervaring over de service van dit automobiel bedrijf.
Na onverwacht stil te zijn komen staan en daarna met een defecte auto onder begeleiding van door Honda ingeschakelde ANWB hulp bij de garage aan gekomen te zijn. Kon er zonder afspraak direct gekeken worden na het probleem en kreeg ik de beschikking over vervangend vervoer. vervolgens heeft de garage met spoed een nieuw onderdeel besteld en was de auto de volgende dag weer gerepareerd
zoals altijd snel en vakkundig geholpen
Gewoon zoals altijd goed
Als er zaken zijn die tijdens het onderhoud aan het licht komen dan wordt dit direct besproken met de klant. Ik vind dit een mooi iets en kom dan ook altijd met een voldaan gevoel weg bij Honda Borghstede.
Altijd vriendelijk en deskundig
Altijd vriendelijk en deskundig
prima garage, veel vakkennis, over de Honda ben ik dik tevreden, goede betrouwbare auto
Ook mede omdat we een vrij nieuwe auto rijden hebben we er weinig kosten aan en kunnen we rekenen op snelle service en vakkundige medewerkers. Prettige sfeer en stabiel bedrijf. Dik tevreden
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.