Prima en correct bedrijfPrim
Zie boven
Netjes geholpen en een mooi en netjes bedrijf gewoon top
Snel geholpen, kon erop wachten.
Altijd volgens afspraak en tot volle tevredenheid
Kwaliteit komt niet overeen met de kosten
Wij hebben bij deze garage een Kia Sportage gekocht. Zijn super behandeld op een zeer plezierige manier. Vakmensen van de bovenste plank. Deze garage kan ik iedereen aanbevelen. Zo zouden álle garages moeten zijn. Betrouwbaar eerlijk en een fijne sfeer. En de koffie is ook nog lekker. Dirk Jan Westerhof Grootegast
Prettig contact
Ik wil graag het personeel van de garage Honda borgstede bedanken. Ze bieden hoog kwaliteit service.
Goede ervaring kom er al meer dan 25 jaar
Kwam er voor de airco die het niet deed. Condensor was stuk en dit was een bekend probleem bij de crossstar. Ze hadden het onderdeel al besteld en gelijk gemonteerd. Top service en een meedenkend vooruit kijkend bedrijf.
Onze auto is 17 jaar oud Daar ook al 17 jaar in onderhoud Nooit geen gekke dingen
Het maken van afspraken en het ontvangen van een herinnering mail bevalt uitstekend. Bezoek aan de dealer is ook als prettig ervaren. Personeel vriendelijk.
Wederom een Honda gekocht bij Borghstede. Alles is wederom gegaan zoals afgesproken. Op deze Honda dealer kan je gewoon vertrouwen en dat doen wij nu ruim 11 jaar.
Uitstekende service! Zeer vriendelijk. Goede adviezen. Staan altijd voor ons klaar!
Heb al een paar ritjes met de Z4 gereden en je wilt steeds weer meer rijden want het rijdt zo lekker ontspannend. En de hebt veel bekijks met deze Z4.
met 1 woord: perfect bijna alles kan bij borghstede ik ben echt super tevreden ik hoef niet zo gauw naar een andere autodealer omdat ik weet dat bij deze firma jij op de eerste plek staat als klant.
Ik heb niets toe te voegen
s'ochtends de auto gebracht, moest even wachten omdat ik zou worden opgepikt, kreeg meteen een kop koffie aangeboden en er was tijd voor een vriendelijk praatje. Naderhand had ik een vraag over de factuur waar rustig de tijd voor werd genomen om dat toe te lichten. dit bedrijf heeft de naam correct en meedenkend (we voeren uit wat nodig is , niet meer) te zijn maar ze maken het absoluut waar. Top bedrijf.
Ik ben al klant sinds 1977 en nog nooit teleurgesteld geweest.
Makkelijk om afspraak te maken. Netjes bevestiging en herinnering per mail. Klantvriendelijkheid zowel telefonisch als ter plaatse goed.
Er werd tijd genomen om de dingen goed door te spreken en er werd goed geluisterd
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.