goede wijn behoeft geen krans!!
Altijd een vriendelijk ontvangst, prima koffie en tijd voor een praatje
Goede Honda dealer!!
...
Zie boven
Zeer vriendelijk ontvangen, kopje koffie , zeer vriendelijke en behulpzame Jan achter de balie. Alles naar tevredenheid uitgevoerd.
Na reparatie achterklep bij Van Veen zijn de typeplaatjes niet weer aangebracht. Dit was van te voren niet afgesproken. mvg Jan de Weert
Prima!
Altijd vriendelijk en snel en goed geholpen. Nooit een klacht.
Een geweldig personeel, vriendelijk correct en een hart voor de zaak. Veel ervaring verdienen een dikke bonus.
Tijdig e-mail met herinnering dat onderhoud nodig is (de auto geeft dit ytrouwens tegenwoordig ook zelf aan), eenvoudig is het een afspraak te maken en dan heb je er geen omkijken meer naar. Top!
Altijd prettig contact, goede service, goede afspraken
Fijne klanten behandeling
Werden duidelijk te woord gestaan. Er werd de tijd genomen voor onze vragen. Zeer tevreden.
Mijn ouders komen al ruim 8 jaar naar Honda borghstede en waren altijd al tevreden. Nu heb ik hier ook mijn eerste auto gekocht en ik ben super tevreden!
Zowel de auto als het contact met Borghstede is uitstekend te noemen! Mvg. Z Baner
Altijd staat de koffie klaar en de fiets.
Perfecte service en normale prijzen
Was bij Borghstede voor een beurt en update van de navigatie. Afspraak maken was niet moeilijk, de werkzaamheden verliepen vlot, contact met personeel is prettig en de rekening was alleszins redelijk.
je kunt er van op aan
prettig klantgericht contact
Altijd zeer tevreden met uitgevoerde onderhoud en de factuur achteraf.
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.