Goede service en klantvriendelijk
Altijd weer een perfecte afhandeling
Heel vriendelijk ontvangen. Goede informatie voor en na de proefrit. Plezierige afhandeling van de aankoop.
Goed geholpen. Auto voor APK en kleine beurt! Vriendelijk personeel
Prettig en persoolijk
Je kunt in de zithoek, met een kop koffie en een tijdschrift, wachten op de auto. Prima service!
Snelle service na wacht afspraak.
Zo als altijd alles keurig geregeld
perfect bedrijf;afspraken worden altijd heel goed nagekomen!
Al geruime tijd vaste klant en zeer tevreden!
Men neemt alle tijd voor voorlichting en vragen . Afspraken worden nagekomen.
NO nonsens aanpak van de zaken. Deskundige hulp daar waar nodig
Prima. We zijn al klant sinds 1981 - het voelt als familie.
10+
prima autobedrijf, afspraken worden altijd nauwgezet nagekomen, vriendelijk personeel met vakkundige monteurs. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Perfecte service. Denk met mee met de klant.
Wordt goed geholpen en mijn auto wordt keurig gemaakt. Ze denken met je mee en zijn eerlijk over het werk
Zoals altijd goed en betrouwbaar
Auto voor apk naar de garage gebracht. Er waren wat punten die vervangen moesten worden. Personeel is deskundig en weten waar ze mee bezig zijn. Nette leen auto mee gekregen.
G.b
Het is altijd zoals we gewend zijn de service en de reparaties zijn altijd helder en goed afgewerkt.
Tussenbeurt met apk. Koplampen niet meer helemaal helder. Netjes gepolijst en hoef geen nieuwe koplampen. Prima service toch.
Bij de aankoop van de nieuwe auto ben ik erg goed geholpen door de verkoopadviseur. Vriendelijk, neemt de tijd en houdt je op de hoogte vwb de levering.
Correcte behandeling
Snel en goed geholpen
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.