• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, vriendelijke en deskundige mensen die snel en nauwkeurig werken. Ivm een terugroepactie het herstel in 20 minuten klaar!! Ook met APK en overige werkzaamheden goede ervaringen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOP Locatie.!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, klantvriendelijk.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het kopen van een andere auto vind ik het uiteraard van belang dat ik er op kan vertrouwen een goede auto te kopen, maar daarnaast is de manier waarop je als klant wordt tegemoet getreden voor mij ook belangrijk. Het eerste kan ik niet zelf beoordelen, maar heb ik alle vertrouwen in. Ten aanzien van het tweede kan ik alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben. Geen \'agressieve\' verkooppraatjes, e.d.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en goede contacten/deskundigheid. Honda onderdelen zijn wel wat prijzig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar positief!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf is goed alleen ben ik niet tevreden hoe Honda Nederland omgaat met de klachten van de navigatie. ( heb pas een nieuwe Honda CRV )

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een mooie Honda hr-v te heben gezien heb ik via internet contact gehad. Afspraak gemaakt en bij aankomst stond de auto mooi gepoetst in de showroom klaar voor een testrit.\r\nAlles is daarna keurig afgehandeld zoals we besproken hadden.\r\nMet een goed gevoel naar huis gegaan en dat is volgens mij best wel belangrijk bij een garage.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en perfecte services. Aflevering was top.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant van Borghstede, nu woon ik in Canada en kom zo een keer terug naar Nederland en huur een auto voor deze weken in Nederland. Contact vooraf goed en weten alles voor mij te regelen en halen ons vanaf station.\r\nWe zijn weer terug in Canada en danken het team van Borghstede voor het gebruik van de Honda Jazz.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wegens een ziekenhuis bezoek (2 uur rijden) hadden wij onze auto nodig. De dag voor het bezoek gaf de auto op het dashboard een waarschuwing. We durfden er niet meer mee naar het ziekenhuis te rijden, maar konden de auto ook niet wegbrengen. Honda Borghstede had de auto voor ons opgehaald en gerepareerd dezelfde dag, naast een vervangingsauto te hebben neergezet voor het geval het tegenzat met de reparatie. Uiteindelijk bleek het euvel gelukkig eenvoudig, maar wel belangrijk. Een setje nieuwe remblokken.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuwe auto gekocht (Honda CRV ) bij Borghstede in Zwolle, deze moest sluiten doorgewezen naar vestiging in Hogeveen deze is inmiddels ook gesloten,nu moet ik naar vestiging in Assen.Dit was niet de bedoeling (te ver weg). Maar dit is nu de dichts bijzijnde Honda daeler .Jammer dat ik nu zo ver moet,er was nog wel wat met de auto maar dit is onder garantie goed opgelost.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al bijna 30 klant bij dit bedrijf, dat zegt genoeg over hun kwaliteiten en de kwaliteit van het merk Honda. In beide nog nooit teleurgesteld, zelfs niet na (even snel gerekend) ruim 900.000 Honda km\'s!

Industrieweg 44 a

9403 AB Assen

Over Autobedrijf Borghstede B.V.

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.