• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij waren al klant in Hoogeveen toen jullie weggingen uit H.veen en naar Assen gingen zijn wij klant gebleven.\r\nEen prettige bijkomstigheid is dat mijn vrouw in Assen werkt zodat we de auto zo even bij jullie langsbrengen.\r\nAls er niks veranderd blijven we ook bij jullie.\r\nEen goed paard verkoop je ook niet.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Doorgaans is onze ervaring goed, maar nu is blijkbaar de interne communicatie niet goed geweest. De afspraken zijn niet nagekomen. De monteur wist niet dat wij de auto kwamen brengen, en wist ook niet wat de afspraak over een vervangende auto was. Hierdoor heeft mijn echtgenote onnodig lang moeten wachten, waardoor zij te laat op haar werk verscheen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben al jaren klant van de garage en word altijd goed geholpen\r\nzeer vriendelijk en altijd behulp zaam
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prettig bedrijf met goede service en klantcontacten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima no nonsens service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Honda-occasion bij autobedrijf Borghstede gekocht.\r\nUitstekende service, afwikkeling aankoop deskundig en zonder tijdsdruk.\r\nDit in een prettige ambiance en goede sfeer.\r\nHet bedrijf straalt dezelfde degelijkheid en betrouwbaarheid uit als zijn merk.\r\n

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kenteken van de Honda Civic Hybride is NOHGL363 \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder service gerichte onderneming en fijn om daar zaken mee te doen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed op alle onderdelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd correct en vriendelijk, afspraak is afspraak. Zeer tevreden!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer Slecht... na aankoop Hond Civic €11000,00, motorkap zou worden overgespoten...alleen bij geholpen, Auto zelf opnieuw laten poetsen zat vol met kleine krasje (helaas niet gezien in showroom) nu moet de auto weer een beurt hebben, nu blijkt de het onderhoudsboekje niet juist is ingevuld Navraag gedaan geen reactie gehad)..weet niet wat er allemaal is gebeurd bij aflevering. Hoop dat de Honda garantie hierdoor niet vervalt (zie voorwaarden). Koopcontracten van andere kopers ontvangen!!! via mijn mail\r\nAuto was niet tip top schoon bij aflevering, geen nieuwe matten, (wel na geleverd) geen uitleg over werking dashboard, auto valt tegen betreft lak en hang en sluitwerk en ga zo maar door nooit weer Borghstede

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 6-11-2015 APK/onderhoud + reparatie buitenspiegel.\r\nKlein misverstandje bij maken vd afspraak, ik zou kunnen wachten.... Ik kon gelukkig wel een leenauto meekrijgen en mijn auto na telefonisch bericht \'s middags weer ophalen. Wat opviel is dat, zoals verwacht, op 6-11 (APK) de kilometerstand is geregistreerd. Wat me verbaast is dat dezelfde kilometerstand op 9-11 nogmaals is geregistreerd. Ik had op dat moment echter wel al weer bijna 300 km gereden...

• Deskundigheid N.v.t.

• Reden bezoek Andere reden

Industrieweg 44 a

9403 AB Assen

Over Autobedrijf Borghstede B.V.

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.