Fijne en snelle feedback
?
Alles naar verwachting
Zie hierboven.
Hele fijne service. Ze doen altijd even iets meer!
netje en conform afspraak
Vlot en vriendelijk
Goede services, heel klantvriendelijkheid
Borghstede maakt het vertrouwen waar.
10+
Snel geholpen, vriendelijke mensen, goede koffie schone en nette showroom
Beurt correct uitgevoerd. Was wel een grootte beurt en dat houd vaak meer in als je denkt. met als gevolg dat dan de rekening ook vaak hoger uitvalt.
En behulpzaam bij eventuele vragen!
Altijd goed geregeld en prima om even uurtje te wachten op reparatie / beurt. Lekker bakkie koffie erbij : top
Staan altijd voor je klaar
Deskundig en vriendelijk te woord gestaan
We hebben een goede deal kunnen maken. We zijn fantastisch goed geholpen. Er was ruimte en tijd om alles goed en rustig door te spreken. Er kunnen duidelijke afspraken gemaakt worden. Rustig tijd voor een goede proefrit. Alles wat we wilden weten werd duidelijk uitgelegd.
Ik word altijd zeer goed geholpen!
Service is eigenlijk altijd oké. Heb nog nooit klachten gehad
goeie service en eerlijk
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.