Zoals gewoonlijk weer prima!

Snel geholpen, prima service, vriendelijk personeel.

Als een zonnetje

Na een apk en een beurt loopt mijn 11 jaar oude Civic weer als een zonnetje. De auto is uitvoerig geïnspecteerd . Daarbij kwamen een paar onvolkomenheden aan het licht. Natuurlijk moeten die gerepareerd worden. Aangezien ik ter plekke wachtte (met koffie) en het nog enige tijd zou duren, bood men aan om me naar huis te brengen. Wat een service! De reparatie was naar tevredenheid zoals altijd. Eigenlijk kom ik alleen voor apk en de benodigde beurten naar de garage. De auto heeft me nog nooit laten staan. Het zijn toppers bij Autobedrijf Honda Borghstede!

Aanbevelingswaardig

Uitstekende klantenservice! Zelfs 2 x koffie gehad tijdens het wachten. Zeer netjes geholpen.

Ontspannen, vriendelijk en goed!

Professioneel.

Uitstekend vriendelijk bedrijf

Het is voor ons heel wat kilometers om bij het bedrijf te komen . Dit doen wij al vele jaren ,als je binnen komt word je keurig ontvangen Er word koffie aangeboden en moet je langer wachten dan kun je gebruik maken van de elektrische fietsen . Dan fietsen naar het centrum of wij doen een tochtje rond Assen

Uitstekend bedrijf.

Al vele jaren klant naar volle tevredenheid.

Al jarenlang mijn vaste garage

Ik heb mijn auto gebracht en het vervangend vervoer stond al netjes klaar. Alles verliep vlot en zonder gedoe. Wat ik vooral waardeer is het vriendelijke personeel—je voelt je hier echt welkom. Ik kom al jaren bij deze garage en dat is niet voor niets: ze denken mee, zijn betrouwbaar en leveren altijd goede service.

Top geholpen in een super korte tijd

Al reeds een afspraak gemaakt maar doordat de storing in het start/stop knop al snel een urgentere noodzaak bleek toch gebeld en ik kon die zelfde dag nog tussendoor wat een snelle en goed oplossing achteraf bleek want de knop moest vervangen worden en het probleem was hiermee opgelost.

Snelle service

Snelle service

Uitstekende autogarge

Beurt, apk en terugroepacties snel uitgevoerd. Uitstekende garage met kennis van zaken. 10+!

altijd vertrouwd en goed

Prettig en correct geholpen

Uitstekende service

Doen wat ze beloven

Beter op de orderbon letten

Bij het plaatsen van de spiegel was op de bon ook het polijsten erbij .gelukkig vroeg ik na de reparatie of er ook gepolijst was. Dit was niet het geval terwijl het op de orderbon stond. Dit is slordig ga er normaal van uit dat het gebeurd. Had dit na al die jaren van klant niet verwacht.

Prettig geholpen en de auto was op de afgesproken tijd klaar!

De auto stond op de afgesproken tijd klaar en ik werd gebeld dat ik deze kon ophalen! Top!

Onderhoud weer prima uitgevoerd

Onderhoud weer prima uitgevoerd

Al vanaf dag 1 onderhoud bij de Honda dealer naar alle tevredenheid

Ze hebben goed en snel geholpen

Wij hadden een lekkeband, de band moest vervangen worden. Dus we moesten 2 nieuwe banden hebben,werden direct opgehaald en gemonteerd. En dat terwijl we zomaar tussen door kwamen. Echt top. Koffie was super.

Te snel nieuwe banden.

Ik ben helemaal niet blij met het feit, dat na slechts 1 (!) jaar rijden 2 banden moesten worden vervangen. Waarschijnlijk waren ze dan in 2024, toen ik de auto kocht, ook al aan vervanging toe. Ik rijd elke dag, ‘droogtescheurtjes’ komen voor als de auto langere tijd stilstaat. Uberhaupt snel, gezien het feit dat de auto van 2021 is, dus 4 jaar oud. Bij mijn vorige auto’s heb ik nooit zo snel nieuwe banden nodig gehad.

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Het is een bedrijf waar ik me op mijn gemak voel en altijd gehoord.

Goede ervaring met service, onderhoud en afspraken.

Ze zijn vriendelijk, staan je altijd te woord. Goede ervaring met service onderhoud en afspraken.

Uitstekend!!

alles is gedaan zoals afgesproken.

Erg behulpzaam en servicegericht

De dag voor vertrek helaas een probleem met de auto wat ze dezelfde dag nog goed hebben kunnen repareren waardoor we toch van een fijne vakantie kunnen genieten.

Professioneel, vriendelijk, gastvrij

Zie boven

Industrieweg 44 a

9403 AB Assen

Over Autobedrijf Borghstede B.V.

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.