Vriendelijke

Correct

Altijd fijn bij Borghstede

We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en geen vraag te veel. Jan is een fijne man.

Uitstekend - zoals altijd!

Onderhoud prima uitgevoerd, schappelijke factuur. Geen lange wachttijden om afspraak te maken. Zeer bekwame en vriendelijke medewerkers.

excellent service

The Garage very proffesional and high standards - service is very efficient

Heel klantvriendelijk bedrijf

Heb altijd goede ervaringen met dit bedrijf en ze zijn zeer klantvriendelijk

Prima zo

Goede service reparatie airco

Airconditioning 1,5 jaar na aanschaf koelde niet meer. Airco lekte niet en werd bijgevuld. Twijfel of airco bij de aflevering gecontroleerd is Na evaluatie besloten om controle en reparatie als service te beschouwen zonder rekening. Zo zie ik elke keer weer dat de klant hier op nummer 1 staat. Klasse!

Vlotte afhandeling, duidelijke afspraken etc.

keurig en vlot geholpen!

keurig en vlot geholpen!

Vriendelijke mensen die de tijd nemen voor de klant.

Nette behandeling van de klant en rustig de tijd om te bekijken en te overleggen. Duidelijk in de afspraken.

Klantvriendelijk en prima service

Uitstekende en service gerichte dealer

Was er voor een beurt en wat software updates. Zou 2 uren duren en dat heeft het geduurd. Een leenauto gekregen om de tijd te overkomen. Service is erg goed en de mensen willen alles uitleggen en zoveel mogelijk helpen!!

Goede ervaring bij Honda Borghstede

Hallo, Zie mijn score, maar... Stuur aub geen emails weer in de trant van "hoe was uw bezoek". Ik word ermee kapotgegooid. Vr.gr. Philip

Betrouwbare dealer.Goede klantenservice omvat het bieden van snelle, vriendelijke en deskundige hulp waardoor klanten zich gewaardeerd Voelen

prima, prettig vlot.

prettig, goede service

Alles verliep in goed overleg

Jammer dat ik apart moest vrag Om alsnog het boekje in te vullen Toen ik thuis kwam waren alle gordels vastgemaakt. Ik kon de middelste gordel achterin niet losmaken en moet dus een keer terugrijden omdat gedaan te krijgen

Top garage

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Afhandeling klacht

Goed geinformeerd en netjes gebeld toen de auto klaar was.

Goed geinformeerd en netjes gebeld toen de auto klaar was.

Wij werden gelijk geholpen!

Als vanouds altijd goed.

Prettig correct, altijd goed op tijd. Duidelijke communicatie met de klant.

Super vriendelijk en behulpzaam

De monteurs, de medewerkers aan de balie, de verkopers, allemaal even vriendelijk.

Heel klantvriendelijk en altijd meedenkend!

prima geholpen.

Vriendelijk en deskundig

Geweldige service en duidelijk in het contact.

Super garage. Fantastisch en technisch goed personeel.

Industrieweg 44 a

9403 AB Assen

Over Autobedrijf Borghstede B.V.

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.