Alleen maar positief in alle opzichten.

Vriendelijk, begripvol en nauwkeurig werk.

Altijd goede service.

Wordt altijd goed geholpen.

Super service

Altijd goede service, duidelijke uitleg, vriendelijke mensen, eerlijke offerte wij mogen er graag komen en zijn altijd welkom. Groetjes fam Ista

Altijd vriendelijk en werken op tijd!

Idem

Belde voor accu vervanging, ik kon gelijk langskomen. Zeer vriendelijke mensen en zeer lekkere koffie. Al voor wij de koffie op hadden was het al klaar.

Vriendelijk goed en deskundig!

Honda Borghstede is in alle opzichten een fijne garage, je wordt er ontvangen als een gast. De service en onderhoud worden heel deskundig uitgevoerd kortom een bedrijf waar je met plezier naar toe gaat!

Heel tevreden.

Fijn personeel en prima geholpen.

Erg accuraat en klantvriendelijk

De ontvangst aan de balie was erg prettig, de auto was ruim op tijd klaar en de receptioniste was erg vriendelijk en correct.,

Altijd een welkom gevoel

Altijd zeer klantvriendelijk en servicegericht geholpen

Top garage en autodealer

Fijne ongedwonge plek waar je op je gemak voelt. Lekker op je gemak rond kijken. En op een prettige fijne manier een Honda kopen. Relaxte medewerkers. Top!

uitstekend

Goede service, ruime aandacht en tijd voor de klant, denkt met de klant mee.

Top autobedrijf

Echte aanrader voor iedereen die kwaliteit en service wil Van begin tot eind een 10‑ervaring. De ontvangst was vriendelijk, het advies professioneel en niet opdringerig. Ze hebben exact gedaan wat afgesproken was, binnen de afgesproken tijd en tegen een eerlijke prijs. Tijdens het werk hielden ze me goed op de hoogte, en toen mijn auto klaar was, zag hij er tip‑top uit. Ik ben vooral onder de indruk van hun zorgvuldigheid en de nette afwerking. Het voelt alsof ze écht om hun klanten geven. Zeker een autobedrijf waar ik in de toekomst weer naartoe ga en waar ik vrienden en familie met vertrouwen naartoe stuur.

Uitermate tevreden.

Mijn ervaring met de mensen die bij Borghstede werken zijn subliem.

Goede service met vriendelijke monteurs

Een prettige ervaring

Altijd goede service, netjes en betaalbaar.

prima personeel

ik heb vanaf 1986 ervaring met honda en met de personeels leden en dat was altijd goed nooit problemen gehad.

gewoon goed.

Netjes volgens afspraak. We snappen alleen niet dat er bij een auto met net 10.000km op de teller al een pollenfilter en ruitenwisserbladen vervangen moeten worden. Ruitenwissers werken volgens ons nog prima.

Vlotte afhandeling van de APK keuring en onderhoud van de auto. Niets op aan te merken.

Zie hiervoor

super en dat al meer dan 10 jaar

elk jaar is het goed wij zijn zeer tevreden

professioneel geholpen

Een merkgarage zal natuurlijk altijd duurder zijn als een niet merkgebonden garage, maar ik denk/hoop dat het prijsverschil goedgemaakt wordt door de vakkundigheid.

Goede monteurs en aardige ontvangst! Topgarage!

Ik kan niks negatiefs schrijven over Garage Borghstede. Auto wordt keurig onderhouden en rijdt voortreffelijk. Je wordt aardig behandeld en kan wachten op je reparatie of onderhoud van de auto met een kopje koffie. Topgarage!

Fijne mensen die meedenken in oplossingen!

Fijne mensen die meedenken in oplossingen!

Prim en vriendelijke ontvangst..

Als je wacht tot de auto is gerepareerd mis ik een krant. Niet iedereen is zo geïnteresseerd in het Financieel Dagblad . Verder vriendelijk en kundig!!

Industrieweg 44 a

9403 AB Assen

Over Autobedrijf Borghstede B.V.

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.