Fijne garage!

Ik word altijd keurig geholpen en goed ontvangen.

Goede service en overleg. Ben zeer tevreden.

Klant gericht, vriendelijk, rekening houdend met tijdplanning client.

Weer goed geholpen.

Zoals altijd goed geholpen

prima, goed afgehandeld

leenauto was een groot voordeel (anders zou ik niet naar Badhoevedorp komen en dus klant zijn).

Prima service en heldere communicatie

Kom al jaren tot volle tevredenheid bij Haaker. Prettige medewerkers die je goed informeren.

Altijd correcte behandeling

Goede service, nooit gezeur

Haaker is een goed bedrijf.

Mijn Ford C-Max wordt goed onderhouden met het budget -onderhoudssysteem. Het is plezierig te ervaren dat alleen wat nodig is wordt gedaan en geen duistere kosten in rekening worden gebracht. Ook een plotseling nodig herstel wordt - dus zonder afspraak vooraf - snel uitgevoerd. Mvgr. K.Boerstra

Goede service.

Zelfde dag nog geholpen met een nieuwe accu.

Klantvriendelijk en snel geholpen

Ik zal altijd terugkomen bij Gebr. Haaker. Zijn duidelijk met uitleg en zeer vriendelijk

Vrolijk, vriendelijk en correct!

Soepele omgang met het repareren van een probleem dat zich voordeed net na het verstrijken van de garantieperiode. Het euvel werd verholpen en ik mocht de auto meenemen zonder dat er kosten in rekening werden gebracht! Nogmaals dank Vriendelijke groet, Roland van tol

zo als altijd goed

Geweldig goed bedrijf

Prima betrouwbare garage

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd gemeend vriendelijk en top service!

Zeer betrouwbaar bedrijf, ben al heel lang een zeer tevreden klant.

Geweldige garage waar service en kwaliteit voorop staat

Vakkundige monteurs, mijn auto is hier altijd in onderhoud. Eerlijk advies als er iets vervangen moet worden of stuk is. Er is altijd een leenauto beschikbaar. Mijn ervaring is gewoon super goed over deze garage. Gebroeders Haaker jullie krijgen van mij een warme douche.

Vriendelijke en correcte afhandeling

Zie boven

Vriendelijk personeel

Mijn auto is heel goed nagekeken en wat nodig was is keurig gerepareerd! Zelfs wat lakbeschadigingen zijn weggewerkt.

perfect geholpen

Kom al jaren bij Haaker in badhoevedorp en blijf er komen ondanks dat ik verhuist ben naar Beverwijk omdat de service van een hoog niveau is.

Topbedrijf!

Geweldige service, klantvriendelijk en perfecte kwaliteit

Prima. Vriendelijk. klantgericht

Vertrouwen belangrijk. Uitstekende omgang met de klant.

Doen wat afgesproken is, waar voor je geld. Gratis leenauto.

Een geweldig bedrijf

Ik kom er al 16 jaar. Reparaties goed gedaan. Geen klachten. Hele fijne mensen aldaar. Je bent een naam geen nummer.

alles tot en met de wachttijd uitgevoerd zoals van te voren vermeld, top.

zie boven

Goede service en erg vriendelijk

Kamerlingh Onneslaan 10

1171 AG Badhoevedorp