Prima, fijn geholpen en flexibel meegedacht mbt de totale kosten
Duidelijke communicatie, netjes en vriendelijk geholpen. Fijne leenauto meegekregen. Alles volgens afspraak.
Prima, doen wat nodig is en niet meer. Hierdoor effectief en goedkoop.
Eerste ervaring bij Gebr. Haaker als positief ervaren. Deskundig advies voor reparatie. Klantvriendelijk personeel. Voorgestelde offerte kwam overeen met uiteindelijke factuur, dus geen verrassingen achteraf.
Moest een winter check kwam binnen voor een afspraak kon gelijk geholpen worden . perfect
Erg klantvriendelijk en volledig volgens afspraak op tijd onderhoud afgewikkeld plus daarna nog kleine reparatie snel opgelost.
Hoge technische vakkennis, service- en klantgericht
altijd vriendelijk, behulpzaam en koffie!
Een reparatie is niet altijd even leuk,maar als het dan toch moet gebeuren … Met vriendelijkheid geholpen zowel door Baliemedewerker en monteurs. Gewoon een “FIJN TEAM” Robert de Vries.
Goed ontvangen en alles goed verholpen
Keurig ontvangen Goede uitleg over wat er gebeuren moest. Duidelijke rekening. Altijd even tijd om een praatje te maken met de klant!!
Fijne mensen een goed bedrijf
Prettige communicatie ,auto was er zelfs eerder dan verwacht. Waren heel behulpzaam en altijd bereid de vragen te beantwoorden. Zeer tevreden over de service en de auto .
altijd betrouwbaar, voor een goed en eerlijk advies, denkt met je mee, vakbekwaam uiterst fatsoenlijk en vriendelijk personeel al generaties lang en ondanks dat het bedrijf al heel lang bestaat gaat het in het bijzondere met zijn tijd mee en daarom kom ik er al meer dan vijftig jaar.
na mijn tel; kon ik meteen komen voor het horen van het defect . en een afspraak gemaakt, voor reparatie.
Ik word daar altijd heel goed geholpen en ontzettend vriendelijke medewerkers. En nog steeds heel blij met mijn Fiat: al jaren mijn favoriete automerk.
zie onderstaande, positieve beoordeling
Ik ervaar de gebroeder Haaker en medewerkers als betrouwbaar
Vriendelijk en zakelijk, duidelijk.
Zeer vriendelijk benadering, vakkundige service, heldere communicatie en fijne wachtplek met lekkere koffie en fijn leesvoer. Alles altijd keurig gedaan en nette heldere prijsvoering. Waren alle autodealers maar zo goed!
Goede service en uitleg over de verrichte werkzaamheden. En men denkt mee.
Echt geweldig zo ik te woord ben gestaan qua uitleg en begrip! Door een zeer sympathieke man achter de balie. En uiteindelijk hebben jullie het software euvel gevonden in min fiat evo, hij rijd weer als 'n zonnetje zonder allerlei lampjes die steeds branden! Mijn dank is groot!!
Vakkundige mensen.
Fantastische service. Alle geduld en hulp, duidelijke uitleg, prijsafspraken. Goede communicatie
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp