• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super service en denken altijd mee!

Hebben dit keer onze camper een uitgebreide camper service beurt laten geven. Top uitgevoerd en er wordt meegedacht over alternatieve oplossingen voor vervangende onderdelen . Super klantvriendelijkheid zowel receptie als monteurs.

Goeie service.

Mijn auto heeft daar ruim een week gestaan vanwege een elektrisch mankement en andere dingen. Ze hebben echt hun tijd en expertise genomen om het te verhelpen. Ik ben meer dan tevreden. Nogmaals bedankt!

• Reden bezoek Andere reden

Goede en snelle service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitstekende service! Kon gewoon er op wachten.

Was in principe voor onderhoud. Moest ook nog nwe banden hebben. Moesten besteld worden. Nieuwe afspraak gemaakt. Kon wachten, heerlijk!!

Vriendelijke & perfecte dienstverlening

Ondanks ‘lange wachttijd’ , zeer klantvriendelijk & volgens afspraak werkend!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Het was weer helemaal prima!

Vanaf het moment van binnenkomst tot het moment van weer naar huis rijden was het weer zoals vanouds. Iedereen maar dan ook echt iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Alles wordt keurig verteld wat er aan de auto gedaan is. Goede en degelijke adviezen. Ga zo door! (Ik kom inmiddels zo'n 26 jaar bij Gebr. Haaker.)

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heel slecht en klantonvriendelijk behandeld.

Na jarenlang tevreden klant bij U te zijn geweest ben ik zeer klantonvriendelijk behandeld door een medewerker van jullie. Ik kwam voor een kleine beurt en voor het feit dat mijn achterruit achter mijn kofferbakrekje, bij jullie gekocht en laten monteren, blijft hangen bij het openen van het dak van mijn fiat 500c pp-734-p. Dit probleem was volgens uw medewerker niet op te lossen en vertelde mij dat hij het bagagerek er wel af kon halen. Ik zei tegen hem dat maar te doen, ik snapte alleen niet dat hier niets aan gedaan kon worden omdat het al jaren goed ging met het bagagerek en de openklappende achterruit. Uw medewerker vertelde mij dat bij het ophalen van mijn auto dat de achterklep was beschadigd bij het demonteren van het bagagerek. Ook vertelde hij mij dat het probleem van het bagagerek met het openen van het dak een vaker voorkomend probleem was, waarna ik hem vroeg waarom ik bij de aanschaf van het bagagerek hier dan niet op was gewezen. Hierop antwoordde hij dat hij daar niet bij was. Ik was verbijsterd na dit antwoord en zei tegen uw medewerker dat ik al jaren een zeer tevreden klant was maar dat deze behandeling door mij niet wordt geaccepteerd en dat ik voor de laatste keer bij jullie ben geweest als klant.

Prettig, snel, vakkundig

Auto binnengebracht voor APK maar gezien de leeftijd van de auto bleek er meer aan groot onderhoud gedaan te moeten worden. Overleg over uitvoer, keuzes en kosten verliep prettig en transparent

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik voel me niet op mijn gemak. Niet serieus genomen.

Krijg geen antwoord op mijn vragen. Voel me niet serieus genomen. Weinig informatie. Ben altijd veel geld kwijt.

Heel goed

Auto werd opgehaald .Super

Goede en snelle service.

Al jaren mijn to go garage . Geen dealer prijzen. Wel goede service

Enthousiast

Fijne ervaring met een super positieve verkoper.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede ervaring met kanttekening

Op zich goede ervaring met service op maat (2.000 km. na vorige servicebeurt). Afspraak gemaakt met Stephan Haaker: APK (+ eventueel gebreken verhelpen vanuit APK) + remolie vervangen volgens servicetermijn. Verder geen kleine beurt of grote beurt. Servicebeurt is afgestemd op noodzakelijk onderhoud/jaarbeurt voor oude auto na 2.000 verreden km. Deze aangepaste onderhoudsbeurt is opgenomen in serviceboekje, met stempel en datum. Vervolgens blijkt dat servicemelder op dashboard niet is gereset. Gebeld met Haaker (servicemedewerker): dat doen we niet, want is geen kleine of grote servicebeurt geweest. Dat vind ik nou jammer, gelet op gemaakte afspraken. Met hulp van Youtube zelf gereset.

Top geholpen

Erg vakkundig geholpen

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Alles tip top voor elkaar, afspraak is afspraak.

• Service N.v.t.

Al meer dan 30 jaar klant bij hacker badhoevedorp

Afspraak is afspraak

Werk netjes en volgens afspraak uitgevoerd.

Betrouwbare en vriendelijke service

Gemaakte afspraken worden nagekomen en werkzaamheden goed uitgevoerd

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

Xxxxx

Zeer kundig en klantvriendelijk

Al 14 jaar m’n camper bij Haaker in het onderhoud en nog nooit aan de kant van de weg gestaan!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Betrouwbaar en vakkundig en geweldige service

Altijd prima vakwerk, geweldige service en zijn pas tevreden als er een oplossing gevonden is (fabrikant bood geen oplossing, Haaker wel!)

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ontzettend fijn en vlug geholpen toen ik met een lege accu stond.Enorm bedankt.

• Reden bezoek Andere reden

Goed zoder meer

Prima ingepland, ruil auto staat klaar.

Professioneel

Ik ben van A tot Z heel fijn geholpen.

Kamerlingh Onneslaan 10

1171 AG Badhoevedorp