Mijn auto was kapot in september, Garage Haaker dacht mee en per toeval zou er een auto nette auto afgegeven worden. Deze paste perfect bij mij en nu moest hij voor onderhoud. Zat in service pakket. Super fijne auto, goed advies. Denken met je mee.
Goede service in goed en duidelijk overleg.
Nog nooit teleurgesteld in hun service of betrouwbaarheid, en we komen daar al jaren.
Ik ging voor APK en kapot kenteken lampje op afspraak stond binnen no time weer buiten prima
Fijn dat er nog autodealers zijn die dat beetje meer geven zodat je je fijn voelt als klant.
Ik word daar altijd goed geholpen, er wordt meegedacht, advies gegeven en er staan prachtige auto’s. Ook niet vervelend toch!
Een ECU laten opsturen voor testen en verderj uitgebreid advies gekregen
Komen afspraken na, vriendelijke ontvangst, deskundig
Als ik een vraag of probleem heb dan wordt er actief met mij meegedacht om het op te lossen. Voor kleine dingen kan ik altijd even wachten of er is vervangend vervoer beschikbaar. Verder zoekt men naar een passende en betaalbare oplossing.
mijn zijspiegel was afgebroken. vandalisme. ik heb een afspraak kunnen maken en eer is een nieuwe spieegeel opgezet. ik kon er op wachten top
Goede communicatie, vertrouwd gevoel, geen verrassingen. Altijd belbaar voor vragen of even ‘een tussendoortje”.
Gasdempers van mijn 20 jaar oude auto heel snel vervangen na internet afspraak plus mail. Kon binnen een paar dagen, ik had iets langer nodig. Ik mocht zonder afspraak langskomen en gasdempers achterklep zijn binnen kwartier vervangen door chef magazijn. Top!
Afspraak maken ging eenvoudig, op de dag zelf was alles keurig geregeld. Duidelijkheid over de werkzaamheden en voor een goede prijs.
na de jaarlijkse onderhoudsbeurt moesten de voorbanden vervangen. Op afspraak binnen een uur geregeld. Top!
Afspraak was snel gemaakt, Haaker denkt mee met het tijdstip van de afspraak. Werkzaamheden punctueel en erg netjes uitgevoerd. De factuur was duidelijk, maar het onderhoud van auto's blijft toch schrikken.
Een prachtige Alfa Guiletta aangeschaft bij dit bedrijf. Zeer vriendelijke verkoper die heel transparant was tijdens het hele proces. Alle afspraken zijn nagekomen en de auto rijd fantastisch.
Je kunt er vaak ook buiten afspraken terecht, ze zeggen eerst wat er aan de hand is inclusief prijsopgaaf. Nette prijzen en betrouwbaar.
Ik heb mijn fiat Punto in februari 2017 nieuw gekocht bij uw bedrijf. Vanaf dag 1 tot en met nu ben ik uiterst tevreden.
Veel veel beter dan Fiat Nederland
Goede communicatie, betrouwbaar, klantvriendelijk.
Ik kan altijd terecht bij de Firma Haaker, goede service en klantvriendelijk. Veel vertrouwen in hun adviezen met alleen maar goede resultaten.
Zeer klantvriendelijk en deskundig
Stefan en zijn team staan voor wat ze beloven en ook doen.
Positieve ervaring, heb geen klachten, nette behandeling.
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen