Service beurt en apk zijn fijn uitgevoerd tegen een normale prijs. Auto loopt weer als nw
Kom al heel wat jaren bij Haaker. Beste garage ooit. Attent, vriendelijk, altijd behulpzaam en vooral ook deskundig.
Snelle vriendelijke en professionele service
Mijn auto hield er op de snelweg mee op. Hij werd door de wegenwacht,op mijn verzoek, naar Haaker gebracht. Werd daar geholpen en bemoedigend toegesproken. Een dure reparatie maar Ik kreeg een andere auto mee naar huis. Ik hoefde niet voor de leenauto van Haaker te betalen. De koppeling werd gerepareerd en Ik rijd er alweer probleemloos mee. Connie Trautwein
Onlangs was er ongepland onderhoud nodig aan mijn auto. Ik kon vrijwel meteen terecht en werd snel en goed geholpen. De wachtruimte heeft prima bureau's om aan te werken terwijl je wacht en het personeel is vriendelijk, servicegericht en behulpzaam.
Behulpzaam zoeken naar oplossingen vriendelijke goed advies
Vertrouwd en prettig mensen en ook vakkundig genoeg…….
Altijd klantvriendelijk en prima service.
Goede service.
Fijne service, kon snel terecht
Zie boven
Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles tot in de puntjes verzorgd!
Sinds ik klant ben bij Haaker wordt ik altijd vriendelijk en goed geholpen! Geen onverwachte reparaties,alles in overleg! Dat het een klein familiebedrijf is spreekt mij erg aan. Ze kennen de klant en zijn behulpzaam. Blij dat ik hier mijn auto gekocht heb en het onderhoud hier plaatsvindt!
3x een auto gekocht, auto's in onderhoud
Zeer goede service. Netjes te woord gestaan. Auto gerepareerd nog net binnen de garantie. Vervangende auto voor de helft van de prijs. Heel netjes.
Zocht een mooie auto en ben heel goed geholpen. Kon alles vragen en heb een mooie auto gekocht. Uitstekende service en kan altijd bellen voor vragen.
Zeer correct. Met uitzondering van deze enquete die niet anoniem ingevuld kan worden ZEER SLECHT
Erg tevreden over de snelle en vakkundige begeleiding van de werkplaats
ben al jaren bekend bij Haaker en nog altijd zeer tevreden over benadering door personeel en afwikkeling van service onderhoud.
Ik ben altijd zeer tevreden over de service van Haaker.
geweldige service, vriendelijk personeel met gelukkig veel humor, en ik word gewoon normaal in het Nederlands aangesproken
Wij moesten rap onze vorige auto achterlaten ivm schade. Een andere uitgezocht, 1 jaar oud, automaat. Nooit automaat gereden maar ging goed. Hogere auto ook prettig. Komen eerdaags wel nog even langs voor uitleg over route en evt andere dingen zoals wanneer is het tijd voor een beurt of wordt dit aangegeven op display etc Firma Haaker is zeer klantvriendelijk en voorkomend
Gewoon een geweldig bedrijf. Persoonlijke benadering en betrouwbaar
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp