Heeft een totaal van 1.486 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De ervaringen tonen vaak transparante prijsopgaven en snelle afhandeling. Al met al is de service positief voor onderhoud, reparaties en klantzorg.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie
Betrouwbare service
Gebaseerd op 120 reviews
Geen antwoord en oplossing voor gemaakte kosten
Er wordt geen antwoord gegeven op mijn vragen nadat er “controle “ was gevoerd op de auto.
Geen tegemoetkoming niks .
Koelvloeistof was leeg na 3 dagen en accu was leeg en geen uitslag of meetwaarde gekregen.
Zie verstuurde e-mail
Beveelt niet aan
16 September 2026
Hanna
Amsterdam
Nooit verrassingen en altijd goed.
Ik heb veel vertrouwen in Autobedrijf Haaker. Kom er al jaren en het is altijd goed. Er wordt altijd met mij meegedacht en als het noodzakelijk is dat er naast het onderhoud een keer wat extra moet gebeuren, dan wordt dit eerst netjes overlegd.
Op deze manier merk ik dat er serieus aandacht wordt gegeven aan de auto. Daarnaast ervaar ik dit ook echt als aandacht voor de klant.
14 September 2026
Roel
Mijdrecht
Grazie Nino, die ondanks dat hij het heel druk had, toch de tijd nam om direct mijn kapotte achterlichten te vervangen. Super service van jullie allemaal.
2 September 2026
Barbara
Assendelft
Ik ben snel tussendoor geholpen. Het onderdeel was vooraf besteld. De factuur was nog ietsje minder dan de opgegeven prijs!
Kortom geweldig! Ik ga zeker terugkomen bij deze garage. De opgevraagde prijs bij de dealer was drie maal de prijs die ik er hier voor heb betaald.
Probleemauto maar de crew van Haaker gaat het oplossen!
Kind aan huis bij Haaker. Heb een leuke auto in juni gekocht, helaas vanaf het begin alleen maar problemen, het lijkt wel of er een vloek op rust. Auto was 1 jaar en 4 maanden toen ik hem kocht en 8000 km gelopen.
Heb wel het gevoel dat Haaker en zijn crew alles er aan doen om de problemen op te lossen.
24 August 2026
Patrizia Socci
Leiden
Uitstekende behandeling
Prima vervanging voor onze gestopte garage Marré
19 August 2026
17 August 2026
Judith Boshamer
BADHOEVEDORP
keurig netjes geholpen!
netjes aan de balie ontvangen, kopje koffie gehad en snel weer met gerepareerde auto onderweg
12 August 2026
j.r. van ekris
zaandam
zoals altijd: goed en zorgvuldig
zie boven + aardige mensen
11 August 2026
Marina
Super goed geholpen
We werden leuk ontvangen en wat het belangrijkste is de auto die we kochten was helemaal naar onze zin
11 August 2026
Ron
Snelle service
De vervanging van een voorband is snel gepland
5 August 2026
Richard Spaans
Diemen
Ik ben goed geholpen
Verder heb ik nog geen ervaring
N.v.t.
4 August 2026
Carmen
Fijne service
Goede communicatie over verwachte kosten, prettige samenwerking, goede service. Auto was van buiten ook schoongemaakt.
28 July 2026
Els Verkaik
Uitstekende service
Altijd perfect geholpen en zeer vriendelijk personeel. Tot op heden mijn carprof dealer voor onderhoud en eventuele aanschaf andere auto.
28 July 2026
Ton
Zorgzaam
Na het stoppen van mijn vertrouwde garage ben ik een tijdje zoekende geweest en heb daarbij minder positieve ervaringen opgedaan. Met het vinden van de gebr. Haaker kreeg weer het gevoel op het juiste adres te zijn, makkelijk telefonisch bereikbaar, vriendelijke ontvangst, niet al te lang hoeven wachten op een afspraak, goed vervangend vervoer voor een heel schappelijk bedrag en de service en apk snel en naar tevredenheid uitgevoerd.
27 July 2026
21 July 2026
John van den hoef
Zwanenburg
Welleness voor de auto
Al jarenlang hét adres voor de aanschaf en het onderhoud van onze auto's.
Harald
Amsterdam
Ik weet niet of gedaan is wat gedaan moest worden dat kan ik niet zien maar ik er vanuit!
Één kanttekening. Een baliemedewerker ging de nota uitprinten en toen hij die nog even naliep zag hij dat een bepaald onderdeel dubbel berekend was. Hij heeft het aangepast en dat scheelde mij €250.- !!!
Hij, ik zijn naam even niet staat mij altijd keurig te woord.
Robert
Amsterdam
Ik word er goed geholpen
Tot nu toe prima ervaring met Gebr. Haaker BV. Nadat de Opel vestiging waar ik voorheen naar toe ging gesloten werd vorig jaar (zonder enig bericht, moest ik achter komen toen ik een afspraak wilde inplannen voor APK) ben ik op aanraden van een andere tevreden klant bij Haaker uitgekomen. Aardige gasten met humor achter de balie. Ik kon er terecht voor de apk en onderhoud. Het is een stuk dichterbij huis en ook toen ik daarna een lekke band melding had zonder lekke band kon ik direct langskomen.
Daarna was ik er vanwege een bandenwissel. Daar kon ik keurig op wachten met een kopje koffie. En het laatste bezoek was wederom voor de sensor van de banden. Toen de auto klaar was, maar administratief nog afgehandeld moest worden kon ik de auto toch al meekrijgen en kreeg ik de factuur op de mail.
Marleen
Snel geholpen
Het was een extra verrassing dat mijn auto ook gewassen was na de reparatie.
15 July 2026
Sandra Jong
Super klantvriendelijk.
Zelfs toen wij ons apk door een misverstand miste stonden ze alsnog voor ons klaar. Hulde.
14 July 2026
Familie Thie/looysen
Zoals altijd uitstekend!
Ik kom hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld. De kwaliteit van het werk is goed en er wordt altijd (mee)gedacht in het belang van de klant.
6 July 2026
Roel