Een geduldige en eerlijke verkoper. Dat reuze helpt bij het maken van een koop.
Mijn auto wordt goed onderhouden en na elke servicebeurt gaat het als een weer een jaar lang tot de volgende keer
Wordt goed geholpen en geinformeerd.
Via garage Marré, waar ik altijd vriendelijk te woord werd gestaan en er vlot werd gehandeld, kwam ik bij Gebr. Haaker terecht. Het was afwachten of ik hier net zo vriendelijk behandeld zou worden. Dat was een onterechte twijfel, ook hier is iedereen vriendelijk en denkt mee. Mijn auto moest in november 2025 APK gekeurd worden. Bij de keuring bleken er nogal wat onveilige mankementen te zijn. Ik mocht twee dagen een leenauto meenemen, voor een zeer klein bedrag, wat ik heel fijn vond! Kortom, ik ben hartstikke tevreden en beveel Gebr. Haaker iedereen aan. Ik wens iedereen een gezond en mooi 2026!
De medewerkers staan altijd voor je klaar, afspraken worden altijd nagekomen en de medewerkers zijn zeer vakkundig
Super meedenkend en snelle service
Goede verzorging en goede uitleg Top garage
Er wordt altijd met mij meegedacht. Het is er gewoon altijd gastvrij en gezellig.
Het personeel is zeer klantvriendelijk en je wordt bij Haacker heel goed geholpen. Ook heel prettig dat je altijd voor een kleinigheidje even langs kan komen ( spontaan).
Goed behaldeld en geholpen
zie boven
Prima service en goed en correct geholpen . Zeker een aanrader.
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij de garage. Eerlijk, vriendelijk, behulpzaam, deskundig, correct. Het team werkt zichtbaar prettig en plezierig samen.
Een afspraak maken is een fluitje van een cent. Met al je wensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Op de dag van de afspraak geef je de auto af en alles wordt vakkundig geregeld, incl. koffie en krant.
Erg fijn dat het snel kon
Klantvriendelijk goede service
Snel en goed geholpen
Een aanbeveling waard.
Goede reparaties goede uitleg, geen gevoel dat ik als vrouw bedonderd wordt.. als nodig is er een leen auto, ook heel fijn
Tijdens de bandenwissel en de daarna service voor eventuele tekorten in vloeistoffen kan er altijd tijd worden vrijgemaakt.
Zoals ik in een zin al heb aangegeven.
Goede vakkundige service, heldere en transparante communicatie, komen afspraken na en schenken lekkere koffie!
Heb nav een hardnekkige waterlekkage aan mijn fiat panda waarbij ik voor de zoveelste keer terug ben gegaan altijd zonder problemen de bereidheid gevonden om het “ lek” boven te krijgen. Het personeel is vriendelijk en toegankelijk
Mijn auto kreeg een beurt en heb er op kunnen wachten in de koffie hoek
Bij Haaker is de service altijd maximaal. Kundige medewerkers, professioneel, vriendelijk en ook humor.
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen