Zie boven
Vooraf prijsopgaaf gevraagd en netjes binnen het genoemde bedrag gebleven. Vriendelijke mensen en volgens mij is de reparatie goed uitgevoerd.
Eindelijk na jaren bij Garage Marre ( gestopt) , weer een vertrouwde garage gevonden voor mijn auto-onderhoud
bij haaker begrijpen ze niet dat als je bus hebt , dat je daar niet voor je lol in rijdt , maar dat je die nodig heb voor je werk en dan is er wat met je bus en dan kunnen ze pas een afspraak maken voor over 6 weken en dan kan je dus 6 weken een auto gaan huren een wachttijd van 6 weeken dat is echt absurd !
Geweldig service.Zeer professioneel en vriendelijk personeel.
Mijn auto was als leaseauto al in onderhoud bij Haaker en nadat ik hem privé had overgenomen, wilde ik graag bij Haaker blijven. De garage is uiterst vriendelijk, denkt met me mee en levert prima werk.
Werd goed geholpen, conform afspraak en vriendelijk.
Top service als altijd
De kosten vielen wat tegen, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Vriendelijke heren achter de balie. Ik kom zeker terug als dit nodig is.
Ik kom al vele jaren naar volle tevredenheid bij gebr. Haaker in Badhoevedorp. Ik heb er inmiddels al meerdere auto's aangeschaft en kom altijd terug voor onderhoud en reparaties. Wordt altijd vriendelijk en eerlijk geholpen.
Goed en vakkundig geholpen de controle beurt van mijn jeep
Brandde een lampje on de auto en zonder afspraak werd daar naar gekeken en opgelost.
Heldere communicatie tussendoor tijdens een onderhoudsbeurt
De grote beurt werd echt een grote beurt. Want het bleek dat ik toe was aan 4 nieuwe banden en een nieuwe schokbreker omdat de oude was gaan lekken. Ondanks dat er een hoop moest gebeuren viel de uiteindelijke factuur mij mee. De banden waren heel vriendelijk geprijsd, daarvoor hoef je dus niet apart naar een “bandenstunter”. Kortom, ik kom hier al jaren en zal dat ook blijven doen. Ik heb er verschillende auto’s gekocht en altijd ook laten onderhouden, maar heb nog nooit en mindere ervaring gehad.
snelle service voor onderhoud
Voor onderhoud geweest en daar bleek uit dat er veel moest gebeuren. Dit viel tegen maar er is toch tijd voor vrijgemaakt om het onderhoud in zijn geheel af te ronden. Leen auto voor een week was geen probleem. Top gedaan door het gehele team.
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, telefoon wordt snel opgenomen en een afspraak is zo gemaakt.
Reparaties volgens het service boekje. Je weet waar je aan toe bent.
Opvallend is de prettige snelle manier van werken.
Betrof kleine beurt. Vlot geholpen. Geen klachten.
Ze doen net dat beetje extra, als er iets is zelfs een ruitenwisser rubber wordt je gebeld of ze dat mogen vervangen, gewoon een perfecte service. Schrijven in een overzicht wat ze precies hebben gedaan.
Fijne service, makkelijk om een afspraak te maken, goede communicatie en je voelt je welkom
Recentelijk geweest voor onderhoud aan mijn Fiat 500 Abarth. De voorlichting is prima, je weet waar je aan toe bent. Ook al valt het soms dan even tegen. Leen auto is geen probleem. Personeel is altijd even vriendelijk en weet precies wie je bent.
Netjes een sms’je wanneer mijn auto gereed was voor keuring en kleine beurt.
Jullie geven de beste service.
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen