De firma Haafkes heeft ons al vele jaren zeer goed bediend. Onze auto\'s zijn altijd uitstekend onderhouden en de service was echt top. Wij bevelen auto Haafkes van harte aan bi u allen.
Vanaf de aanschaf van mijn huidige Golf ( 23 jaar geleden ) ben ik tevreden met mijn garage. Dat geldt voor de manier waarop ik met iedereen waarmee ik contact heb, van balie ,baas, monteurs, en natuurlijk de monteurs. In 23 jaar 1 keer pech onderweg zegt ook veel.
deskundig personeel en vlotte service.
topklasse
Vriendelijk, aandacht voor de klant en betrouwbaar. Zoekt samen met de klant naar de beste oplossing op zo kort mogelijke termijn.
Betrouwbaar,maken afspraken waar.
Al meerdere jaren een erg betrouwbare partner in mobiliteit. Super tevreden over de service en dienstverlening.
Een goed bedrijf waar ik gelijk weet waar ik aan toe ben. Een erg goede service met juiste oplossingen
Ik ben al sinds jaren zowel zakelijk als particulier een meer dan tevreden klant!! Haafkes Goor is naar mijn mening een voorbeeld voor 95% van de andere autobedrijven.