Klantvriendelijk en goed bedrijf!

Ik ben naar tevredenheid geholpen. Vriendelijk personeel en vlot geholpen!

Eerlijke, snelle en goede afhandeling

Je wordt goed voorgelicht over de noodzakelijke reparaties. De koffie staat altijd klaar Afspraken worden altijd nagekomen

Super service, vriendelijk, denken met je mee, betrouwbaar.

Hele fijne garage waar ik al jaren mijn auto in vast onderhoud heb. Hele goede service, denken echt met je mee, en zeer betrouwbaar.

Betrouwbaar en top service!!!!!

Altijd vriendelijk Altijd eerlijk Kortom gewoon goed!!! Geen bla bla verhalen gewoon netjes en goede service

vriendelijk, voortvarend en vakkundig

Ik ben erg tevreden over de service, de technische informatie en de snelheid waarmee gewerkt wordt. Wat aardig is, is dat mijn auto altijd gestofzuigd wordt afgeleverd.

Topservice

supergoed! Al jaren!

Zoals altijd zeer tevreden

Klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn boven alle lof verheven.

Ik kwam langs met een kapotte koplamp op zaterdagochtend. Koplamp vervangen bij een Citroen C5 is een lastige klus. Maar Eric ging direct aan de gang, zodat ik weer veilig kon rijden in deze donkere decemberdagen.

Goed en kundig

Ik kwam voor een apk keuring. Is keurig geregeld.

Geweldig en vlot geholpen zoals altijd.

Prima.

Op vrijdag binnenlopen en dan woord je met een gebroken veer, zeer snel geholpen en ik ben ze zeer dankbaar ,,!,,,,,!,!,,een garage waar je op kun bouwen , wij hopen in de toekomst op jullie te kunnen rekenen Wij wensen jullie een hele fijne kerst en een mooi 2020 toe

Prettig en vakkundig geholpen.

Mijn APK is vakkundig uitgevoerd terwijl ik (met een lekker bakje koffie) de krant zat te lezen.

Correcte behandeling.

Dienstverlenend en altijd oplossingsgericht

Service- en dienstverlenend bedrijf waarbij men altijd oplossingsgericht meedenkt met de klant.

Service is zoals altijd prima.

Reden: APK en onderhoud, autopechpas Het was zoals gebruikelijk snel en goed geregeld. Mijn auto is 12 jaar oud, maar nog zeer goed. Ik had al aangegeven dat ik volgend jaar auto ga inruilen. Helaas was deze beurt nogal prijzig, € 1600,00. En dat terwijl ik nog maar 1 jaar deze auto wil rijden. Hij is maar € 2000,00 waard Ik had gehoopt dat dat goedkoper kon.

Zéér tevreden

Klantvriendelijke en deskundige service. En heel belangrijk:: geen .onnodige reparaties. Ik heb daarmee slechte ervaringen bij de dealer van mijn automerk. Ik rijd daarvoor graag het hele eind van Noord-Brabant naar Voorschoten.

Zo als gewoonlijk werd alles weer top geregeld!

Enorm klantvriendelijk petje af.

Super vriendelijk personeel altijd enorm behulpzaam. Altijd erg te vreden met het werk wat ze leveren.

Mijn ervaring is prima.

Mijn ervaring is prima

Erg goede garage, service en altijd overleg.

Staan altijd gelijk voor je klaar.

Met mijn oude auto nog al eens mankementen. Waar ik sta,ben steeds geholpen, Kan er op rekenen.

Goede vaklui

Kon wachten met koffie en krant👍

Ondanks alle drukte op de werkplaats, is er altijd een aardig woord, een koffie en een krant zodat de wachttijd om vliegt. Altijd gezellig om langs te ‘moeten’ gaan: pluim voor allemaal

Prima geholpen

Kon de auto brengen en werdt netjes van te voren gebeld wat de kosten waren.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten