verrassend prettig en goed

Bij mijn telefoontje vroeg in de ochtend, werd ik hartelijk te woord gestaan en bood men me meteen aan mij op te halen, toen ik erom vroeg. De kosten werden duidelijk en met prijsopgave aan mij medegedeeld. Het is mijn eerste bezoek aan deze garage; ik wil hier klant blijven

Altijd goede service en hulp.

Mijn auto is altijd goed gerepareerd, is nog nooit voor gekomen dat ik na de reparatie terug moest. De mannen staan altijd klaar voor hulp. En 9 van de 10 keer is het de auto s,ochtends brengen s,middags weer halen. En altijd met een goed gevoel weer weg gereden! wat Ik bij andere garages vaak toch anders ervaren hebben.

Goede service, eerlijke prijs

Goede garage

Snel,goed en vriendelijk.

Uitstekend, vriendelijk , deskundig

Duivenvoorden Automobielen een uitstekend vriendelijk en deskundige garage die het beste voor hebben voor hun klanten.

Altijd top!

Snel, betrouwbaar, betrokken, goede prijs kwaliteit

Zeer behulpzaam Als er spontaan auto pech is!

Excellente reparatie vak bekwaam uitgevoerd met service bovendien hoog in vaandel,serieuze medewerkers.Altijd ruimte voor een overheerlijk kopje koffie.

Probleem razendsnel opgelost

Van de ene op de andere dag een haperend contactslot (ergens in de Caribische Zee), binnen een dag een nieuwe onderweg, vrijdag inbouwen. Zo hoort het te gaan.

Altijd vriendelijk, correct en accuraat. Prijs/kwaliteit is dik in orde!

we zijn zeer tevreden. 100 %

we zijn zeer tevreden. 100 %

Wat een klantvriendelijk benadering zo als vanouds super!!

Echt meegedacht na een jaar en twee Mande not was mijn nieuwe koplamp alweer nicer meer waterdicht de leverancier Wilde hier niet aan doen omdat de garantie was verlopen, echter de garage eigenaar heeft then aangeboden om een nieuwe lamp te plaats een hij neemt dan de montagekosten voor zijn rekening echt fantastisch.

TOPPER!

100 PROCENT KLANTGERICHT

Prima snelle juiste service

Ben snel en op de juiste manier geholpen.

Altijd uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over Duivenvoorden Automobielen. Er werken vriendelijke, vakkundige mensen. Ik word altijd goed en volledig geïnformeerd over de eventuele reparaties die uitgevoerd moeten worden en nooit onnodig op kosten gejaagd. Kortom, een aanbevelenswaardige garage.

Prima geholpen en uitstekend voorgelicht

De autobeurt is weer prima uitgevoerd. De onvoorziene mankementen goed uitgelegd. Mijn vragen uitstekend beantwoord.

aangenaam geholpen

bijzonder vriendelijk geholpen met goede uitleg!

Geweldig.

Mijn auto had te kampen met een ingewikkeld probleem.Met veel geduld hebben ze het probleem onderzocht en een oplossing gevonden.Daarna de reparatie met een second hand onderdeel,dat ze via internet op de kop hadden getikt.Nieuw loonde ook niet in een 18jaar oude auto.Diepe bewondering voor deze aktie. Bravo!

Prima. Heel attent, correct en uiterst vriendelijke mensen.

Mijn auto moest voor een grote beurt en APK. Dit werd heel goed uitgevoerd.

Super!

altijd goede service, snel geholpen

probleem snel opgelost, goede service. Altijd fijn hier weer te komen.

Snel en goed

Ik kon de afspraak op zeer korte termijn maken en in een halve dag was de beurt klaar..

Superservice

Auto gebracht voor APK. Kan altijd snel terecht en de service is super.

Zeer vriendelijk ontvangen

Je wordt er ook goed voor gelicht wat zeggen doen en geven keurig de kosten opvolger

Deskundig, bereikbaar, vlotte afwikkeling

Deskundig, bereikbaar, vlotte afwikkeling

Eerlijke voorlichting van verwachte onkosten

Er wordt gebeld van tevoren als er onverwachte onkosten gemaakt moeten worden met de prijs die daar aan vast hangt met uitleg. dat is fijn.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten