al heel lang klant , zegt op zich al genoeg

voor deze afspraak. Veel overleg met Eric over alle gedoe met afsluitingen en mijn mogelijkheden om de A44 over te steken richting Voorschoten om op tijd de apk te laten doen . Dank Danny/Dennie? En uiteraard een zorgvuldige grote beurt .

Ik heb het alshoed ervaren

Het was de eerste keer

Mijn jaarlijkse servicebeurt + APK is goed uitgevoerd volgens afspraak. Tevens 4 nieuwe All season banden laten plaatsen. Alles is keurig uitgevoerd.

Klasse en onmisbaar

Zijn al zoooolang klant. Kan niet beter....

Goede service.

Ondanks dat ze het druk hadden, werd er toch naar ruimte gezochtom te helpen.

Uitstekend!!

Niets aan toe te voegen.

goed geholpen

nette uitleg, vriendelijk

Goede service en vakmanschap

Duidelijke toelichting van de uit te voeren werkzaamheden

Geweldig!

Het was als altijd weer top geregeld, van afspraak tot en met aflevering, inclusief telefoontje over de bevindingen en de kosten!

korrekt werk cf. afspraak

Prettig en behulpzaam

Duidelijk, Openheid, eerlijkheid kennis , vakkundig en betrouwbaar

Ze zijn er voor hun klanten en met liefde voor haar wagenpark

Prima service en prettige samenwerking.

Een hele goede service en communicatie met de medewerkers van dit bedrijf.

vertrouwen

Alsof het hun eigen auto is. Vaklui!

Fijne service!

Ondanks de aanhoudende grote drukte bij Duivenvoorden Automobielen waren de monteurs bereid om de storing aan mijn auto snel en vakkundig te verhelpen. Veel Dank!

alles top

alles is zeer duidelijk.

Zoals altijd!

Bijzonder tevreden

Al jarenlang leveren Eric en zijn mannen en vrouwen uitstekend werk en prima service. En er is altijd wat te lachen ;-). Toppers!

Allemaal helemaal goed!

Fijne mensen,vriendelijk ontvangen. Niet achter n balie met stropdassen! Vlot en vakkundig geholpen.

Geweldig goede garage met vaklui en goede service.

Je wordt van alles op de hoogte gehouden. En er wordt niets onnodig gedaan. In een woord een prima garage.

Auto weer vlot een APK beurt gekregen

Op tijd afspraak gemaakt, Als altijd uitstekende service.

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk en je wordt altijd gebeld voor de eventuele kosten

Uitstekende garage

Zeer klantvriendelijk en vakkundig

Je word er vriendelijk geholpen en de service is goed.

Zeer kundig, klantvriendelijk en fijne mensen.

Grote beurt + airco stuk. Prima service, betrouwbaar en niets teveel.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten