Vertrouwd

Eerlijkheid, vriendelijkheid en vakmanschap komen hier samen

Ontzettend vriendelijk en enorm kundig. Een aanrader!

Ontzettend vriendelijk en enorm kundig. Een aanrader!

Eerlijke garage die zijn klanten goed helpt en meedenkt

Goede service, duidelijk en transparant

Altijd open en eerlijk. Service en onderhoudswerk is goed.

Goede service en heldere communicatie

Wanneer je jouw auto brengt voor de APK, adviseren ze, wanneer nodig, ook over zaken buiten de eigenlijke APK om.

Vriendelijk en vakbekwaam

Snel en vriendelijk geholpen, een garage waar men zich thuis voelt. Ongevraagd wordt de auto van binnen schoongemaakt. Een garage die zich trouw toont en die men trouw blijft.

Je wordt vriendelijk en snel geholpen. Er worden geen overbodige dingen gedaan en wat ik erg attent vond, was dat mijn autoklokje weer op de juiste tijd was gezet na de APK keuring.

goed en duidelijk geholpen

goed geholpen en goed op de hoogte gehouden van de staat van de reparatie

Goudeerlijke service!

Persoonlijke, vakkundige en vooral goudeerlijke service! Topgarage dus.

uitstekende service vriendelijk, deskundig

Goede vakmensen, prima service en uitermate vriendelijk. Top garage

Prima garage

Vriendelijk geholpen voor een redelijke prijs. Aanrader.

Beter kan niet!

Uitstekende service, vriendelijk en buitengewoon deskundig.

Ondanks dat er in de garage een storing optrad, werd mijn auto optimaal ‘behandeld’ en nog met een vriendelijk woord! Chapeau!

Aanrader! Super garage

Duidelijk prijs afspraak, vakkundig en vriendelijk.

Deskundig, integer, klantvriendelijk

Zoals altijd: goed werk en vertrouwd!

Goed werk, prima prijs, klantvriendelijk. Een garagebedrijf zoals een garagebedrijf hoort te zijn.

Super service

Super service

Een zeer vriendelijk, deskundig en attend team dat immer klaar staat voor de klant.

Bovenstaande lijkt mij meer dan voldoende aangegeven.

Prima geregeld

APK was snel en professioneel uitgevoerd

Helemaal perfect

Goede ontvangst vriendelijken goede service

Uitstekende service en betrokkenheid

Het is duidelijk te merken dat je hier te maken hebt met een familiebedrijf waarbij de eigenaar, zijn echtgenote en de schoonzoon zich 100% inzetten voor jou als klant. De stagiair Daan doet ook uitstekend zijn best !

naar volle tevredenheid al 10 jaar klant

2 x per jaar winterbandenwissel en regulier onderhoud

Razendsnel

Even nieuwe banden monteren. Net de puzzel in de krant kunnen doen en.....klaar !

heel plezierig en "toegankelijk" in de communicatie en zeer correct opgetreden in de vraagstelling m.b.t. evt. extra kosten! Nu hopen dat ik een jaar weg kan blijven.. het ga jullie verder goed!

Excellente , vriendelijk mensen vanaf balie tot werkplaats medewerker.

Al vanaf de start dus aanmelding om voor mijn auto een defect op te lossen zijn de afspraken perfect verlopen.Vanaf de “in take” aan de balie naar de werkplaats fantastische expertise ontvangen.Over het technische mankement wat mijn auto mankeerde. De excellent , met hoogstaande vakmanschap en volgens afspraak uitgevoerde reparatie heeft mij wederom uitermate tevreden gemaakt .

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten