Prima de luxe!!!

Toppers

Altijd een top service

Klantvriendelijk

Je mag ook zonder afspraak langskomen als er problemen zijn.

Top service

Top garage. Hele goede service en eerlijk bedrijf zeer klantvriendelijk.

Garage Duivenvoorden is top!

In overleg met de klant wordt steeds gezocht naar de beste oplossing. Niet direct hele onderdelen vervangen, maar onderzoeken of reparatie ook kan.

Snel en vakkundige reparatie

De oorzaak van het motorstoringslampje is snel gevonden en de auto snel gerepareerd,

Altijd vriendelijk , op tijd , duidelijke uitleg wat er gebeurd is

zoals na élke service/reparatie ; top!

zoals na élke service/reparatie . Top !

Uitstekende service tegen een redelijke prijs

Er is aandacht voor de klant en kwaliteitsservice aan de auto en dat allemaal tegen een redelijke prijs. Ik zeg: Aanrader!

Prima en klantvriendelijk

Prima en klantvriendelijk

Professioneel en zeer accuraat. Goed bedrijf.

Professioneel en zeer accuraat. Goed bedrijf.

Kon snel terecht voor winterbanden wisselen. Afstelling was niet in 1 keer goed, maar werd bij tweede bezoek direct gecorrigeerd.

Zoals altij: Top.

Prijs, snelheid en vooral de klantvriendelijkheid: allemaal altijd Top.

Voortreffelijke service

Zeer klant vriendelijk

Een goed en prima garage bedrijf.

Duivenvoorden Automobielen B.V. heeft ons geweldig geholpen met het tot stand brengen van een pechhulpdienst. Ook met het nieuwe vervolg jaar. 2021Ook met de reparatie’s van de auto, wordt weer keurig afgeleverd super tevreden.

top service

staan klaar voor de klant.

Jarenlange vertrouwde en professionele aanpak.

ZIE BOVEN

Ik hou van die garage: perfectie en vriendelijkheid in 1!

In één woord: fantastisch!

Goeie uitleg, maakt altijd tijd voor je, tweedehands materialen als dat mogelijk is, geweldige service en een schone auto retour. Wat wil je nog meer?!

Snel, correct en service gericht

Zoals altijd werd het snel afgehandeld en helemaal ok. Waren weer uiterst vriendelijk en hadden ook nog tijd voor even een persoonlijke noot!

Zoals altijd goed

Heel tevreden, zij staan altijd voor mij klaar.

Altijd eerlijk en oprecht geholpen, vakmensen

Top bedrijf die net dat stapje extra voor je willen doen.

Top bedrijf

Zeer klant service gericht

Vriendelijk/ meedenken /normale prijzen.

Vriendelijk

De monteur neemt altijd tijd voor je, hierdoor voel ik mij als klant goed gehoord.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten