Toyota rijdt weer als een zonnetje

Gebeld voordat werk wordt uitgevoerd, prijs bekend en op tijd klaar. Rijdt weer heerlijk.

Vriendelijk en professioneel geholpen

Goede uitleg, service en prijs

Een TOP garage! Zeer vriendelijke mensen en goede service.

Wij hebben hier 2 totaal verschillende auto's in onderhoud. Het personeel is kundig, vriendelijk en overleggen altijd wat de mankementen en eventuele kosten zijn. Je hoeft er niet over te twijfelen om je auto hier in onderhoud te doen of je APK keuring uit te laten voeren.

Goede betaalbare autodealer

Ik kon snel terecht aardige mensen en netjes gemaakt voor een betaalbare prijs!

altijd bereid om te helpen

Het is fijn zeker te zijn van hulp bij mankementen

Snel goed en klantvriendelijk

Deskundig, snel en klantvriendelijk

Ik kon snel terecht. Men is deskundig en zeer klant vriendelijk.

zeer goed

heel klantvriendelijk. ben al vele jaren klant.

Goed bedrijf

Goed bedrijf

Prima bezoek!

Prima bezoek aan de garage, goede en snelle service!

Prima service!

Het was weer als vanouds goed geregeld, zowel het maken van de afspraak, de leenfiets die klaarstond, het contact over de bevindingen en de verdere afwikkeling: top!

Het is daar zo goed toeven dat ik er eigenlijk elke dag heen zou willen gaan!

Bij Van Duivenvoorden zijn ze vriendelijk, humoristisch, relaxed, zeer ter zake kundig en begripvol. Het is bovendien een volledig betrouwbaar adres voor je autootje maar ook na de reparatie balsem voor je ziel tijdens het nagesprek. Zeer aanbevelenswaardig!

Altijd een prettig bedrijf.

ls je daar binnenstapt voelt het altijd welkom. Aandacht en interesse! Oplossingsgericht. "Kunnen wij niet", bestaat niet!

Fijne mensen en altijd goed geholpen.

Er is aandacht voor persoonlijke omstandigheden. Men is altijd bereid om mee te denken. Het werk wordt goed uitgevooerd. En...ik krijg altijd een schone auto terug. Met vriendelijke groeten, Marja van t Wout.

Betrouwbaar en servicegericht

Ik kom al jaren bij dit bedrijf terwijl ik flink wat garages in de buurt heb. Weet dat ik hier altijd terecht kan voor de kleinste dingen. Altijd een vriendelijk woord zonder poespas. Ik blijf vaste klant!

Prima, servicegericht, goede kwaliteit

Prima, servicegericht, goede kwaliteit

toppers

super service maken altijd tijd voor je top en gezellige mensen

Goed onderhoud en advies, goede service

Zie bovenstaand

netjes geholpen en geinformeerd over wat er gaedaan moest worden

goed contact en nette uitvoering

Zoals altijd perfect

Als prettig, en dit al jaren!

Altijd uitstekend, deskundig en betrouwbaar.

Erik Duivenvoorden heeft een fantastisch team om zich heen gebouwd dat een uitstekende dienstverlening biedt. Altijd betrouwbaar, snel en deskundig!

Zoals altijd weer heel prettig.

Zoals altijd weer prettig geholpen, ook als het maar zo iets klein is al ruitenwissers vervangen.

Fijne garage!

Fijne service en niet prijzig. Je kan ook een leenfiets krijgen. Dat vind ik ook echt fijn aan deze garage.

Je krijgt de nodige aandacht

noodzakelijke onverwachte reparatie tussendoor, tijd vrij gemaakt en goed en vlot geholpen

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten