Betrouwbaar en vriendelijk

Klantvriendelijk en deskundig

Het bedrijf speelt snel in op mijn behoeften. Neemt zelf proactief contact op om verschillende opties door te nemen. Een absolute aanrader

Vriendelijk en goed geholpen.

Goed.

Goed en snel

Goede service en attentie op problemen...

Professioneel

Door drukte duurde het wat langer voor de auto gemaakt was. Goed op de hoogte gehouden. Goed meegedacht.

Erg positief goede service kennis van zaken en betrouwbaar

Erg positief goede service en betrouwbaar

Weer snel en goed geholpen

Dit keer een kapot achterruitje wat ik via Erik en zijn mensen heb laten vervangen.

goede monteurs vriendelijk personeel uitstekende voorlichting over eventuele kosten

Staat altijd klaar om te helpen en neemt daar immer de tijd voor.

Bovenstaande zegt genoeg.

Als er een probleem is lossen ze het op. Top bedrijf die ook oog hebben voor hun klanten

Garage Duivenvoorde blinkt uit door deskundigheid en klantvriendelijkheid.

Bij garage Duivenvoorde streven de vriendelijke en deskundige monteurs altijd naar een passende en voor de klant betaalbare oplossing.

Zeer goede service

Zonder problemen is de APK zorgvuldig uitgevoerd

Deskundig en vriendelijk

Eric en zijn mannen gaan grondig te werk. Ze zijn deskundig en vriendelijk. Top garage!

Een geweldig bedrijf

Een garagebeurt kost altijd geld, maar bij dit bedrijf krijg je nooit een katterig gevoel. Ze denken met je mee, iets onverwachts er tussendoor is nooit een probleem. Leuke mensen, goede monteurs.

Super!

Enorme vriendelijke mensen en hele goede service! Ik blijf hier terugkomen.

uitstekend

vriendelijk en vakbekwaam

We zijn al lange tijd zeer tevreden over het werk van Duivenvoorden

Duivenvoorden is dichtbij ons en leveren goed werk.

Zoals altijd prima service kan deze garage aan iedereen aanbevelen

Vriendelijke mensen denken met je mee

Fantastisch bedrijf

Groot onderhoud laten doen en de bestelbus rijdt weer als de beste!

Geweldige service

Snelle deskundige service met een glimlach. Wederom goed geholpen.

Zeer goede en plezierige bediening en kontakten. Zeer goede en plezierige kwaliteit van de diensten. Adviseer het bedrijf altijd aan derden.

zeer goed

Onderhoudsbeurt en kleine reparatie aan mijn auto

ochtends gebracht en aan het eind van mijn werkdag weer opgehaald en weer klaar voor weer heel wat kilometers. Een goede prijs kwaliteitsverhouding en een goede service. Een autobedrijf om aan te bevelen.

Uitmuntend

Een snelle constatering van mijn klacht. Meteen besteld en dezelfde dag nog gerepareerd met een ‘thuis’aflevering. Altijd vriendelijk en behulpzaam: heerlijk!

Uitstekend!

Zo goed als altijd