Top Service

Ik ben vaste klant en heb allen maar positieve ervaring met het bedrijf, vriendelijk, behulpzaam vakmanschap en betrouwbaar .

Zonder meer goed

Zonder afspraak binnenkomen met een nood c.q. haastklus en dan direct geholpen worden lukt niet overal, hier wel !?

Gegarandeerd vakmanschap en klantvriendelijkheid.

Bij Duivenvoorden Automobielen heb ik het volste vertrouwen dat gezocht wordt naar de beste oplossing voor de klant, zowel in technisch als in financieel opzicht.

Betrouwbare en goede garage

Vriendelijk, heldere informatie, goed overleg, leenauto mogelijk.

Daar ik enorm verkouden was, werd mijn auto opgehaald , de winterbanden geplaatst en de auto weer thuis gebracht. Zonder ‘bijbetaling ‘, als service aan de klant: top!!!

vertrouwingwekkend

Ik wordt altijd uitstekend geholpen. Ik wordt persoonlijk behandeld en voel me geen nummer. Alle ingrepen worden goed uitgelegd. Minpuntje: de rekening valt altijd tegen ;-)

Vriendelijk redelijke prijzen Goed contact

Goed en snel geholpen.

snel, vriendelijk en vakkundig

Ik kom al meer dan 40 jaar in deze garage en ik ben nog nooit teleurgesteld, zeker niet met de huidige eigenaar.

Volkomen tevreden over alles

Volkomen tevreden over alles

TOP!!!

De service is elke keer weer top. Zeer vriendelijke mannen, lieve receptioniste! Één woord GEWELDIG Ik beveel deze garage iedereen aan!

voorlamp kapot

Snel opgelost, super

Verrassend, in positieve zin

Dit is mijn eerste ervaring met Duivenvoorden Automobielen B.V. Ik bracht de auto voor een Apk plus de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Na enkele uren werd ik gebeld met de boodschap dat de beurt nog niet nodig was, gezien het zeer geringe aantal km sedert het vorige onderhoud. Daardoor was de rekening een flink stuk lager dan ik verwacht had: de kosten van de Apk en het vervangen van de ruitenwisserbladen.

Super service

Snel geholpen en fijne mensen

als altijd vriendelijk geholpen

Zeer goed en behulpzaam

Zeer peofessioneel

Heel positief. Geweldige service.

Altijd behulpzaam, correct en vakkundig.

Snelle service, maar prijs iets minder

Snel klaar, maar prijs kwam niet overeen met wat er vooraf was afgesproken. Werd verder niet iets aangepast etc in de prijs of iets.

Klantvriendelijk eerlijk betrouwbaar

—-

Behulpzaam

Moeilijke klus met volharding opgelost.

Prima service, vakkundige garage, 100% betrouwbaar

Super snel geregeld

Nog nooit heeft Duivenvoorden mij in de steek gelaten. Goede service!

Prima Service

Snel geholpen.Duidelijke communicatie,

vriendelijk, snel en vakkundig

ik ben al tientallen jaren een uiterst tevreden klant!

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten