Uitstekende service als altijd

Een fijne en prettig garage bederijf.

Mijn ervaringen zijn heel goed, je wordt er fijn geholpen komen de afspraken na. Wordt altijd overleg gepleegd over de reparatie’s Het zijn eerlijke en betrouwbare mensen, komen na wat er gedaan moet worden.

Vriendelijk netjes en kundig

Professioneel

Vriendelijk, geen poeha

Snel en accuraat

a.b.

Goede service en kwaliteit ,al jaren klant.

Mijn ervaring is goed met de Garage en personeel.

tevreden

snel, vriendelijk en met kennis van zaken

Men is kundig en zeer klantvriendelijk

Zie mijn beokrdeling in de vorige zin

Heel fijn geholpen

Goed geholpen en snel,

top service

Top service voor 10:00 kostenplaatje van de service beurt en om 15:00 weer klaar.

Prima service, aardige mensen

Prima garage, aardige mensen

Uitstekend!

Goed, vlot, vriendelijk en deskundig geholpen.

Geweldig en betrouwbaar

Fijne garage al jarenlang

Bedankt - voor de altijd snelle en vriendelijke service

We weten onze auto bij jullie in goede handen.

Vriendelijke en deskundige medewerkers die meedenken voor de klant.

Deskundig en klantvriendelijk

Bij garage Duivenvoorden wordt de klant altijd deskundig, vriendelijk en tegen een schappelijk tarief geholpen.

Als klant wordt je super behandelt voor mijn een dikke 10

een zeer heel goede service , petje af voor het personeel

Klantvriendelijk

Geweldig!

Goede afspraken gemaakt, die nagekomen worden. Telefonisch overleg over de kosten.

APK

Weer goed geholpen door de medewerkers met een APK, kleine reparatie en de banden wissel. Ze zijn altijd erg klantvriendelijk en behulpvaardig. En denken altijd in oplossing Ik zou ze aan iedereen aanbevelen.

Goede kwaliteit, goede service en denken mee en denken met je vooruit. Altijd vriendelijk.

Super garage

Kon snel terecht en werd voor de reparatie op de hoogte gehouden van de kosten. Prima service!

Leuke deskundige mensen

Een van onze bezorgauto’s had weer wat aandacht nodig van Erik en zijn team. Snel geholpen.

Top bediening en service

Door acuut probleem zonder afspraak langs. Toch binnen kortste keren klaar met duidelijk probleem omschrijving.

Zoals altijd prima geholpen.

Snel, volgens afspraak en accuraat.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten