Uitstekende service.

Erik en zijn mensen staan altijd klaar, ook als er iets met spoed tussendoor moet. Vriendelijk, snel en er is altijd wat te lachen ;-). Prijs-kwaliteit dik in orde en koffie is altijd aanwezig.

Betrouwbare, kundige en sympathieke garage

Fijne garage, al jaren klant. Denkt mee, overlegt, waarschuwt voor toekomstige ( dure) mankementen . Kundig, servicegericht, absolute aanrader.

Heel prettige afhandeling. Alles is altijd in orde

Zoals altijd naar grote tevredenheid geholpen.

Ook nu weer fijn geholpen door Erik, Danny e.a. De reparatie werd prima verholpen en kostte zoals altijd niet meer dan nodig was. Chapeau!

Super!

Goede reparaties, goede adviezen. Zeer tevreden. Ook als je onverwacht met een klacht langskomt wordt het ter plekke opgelost (indien mogelijk). Alleen maar goede ervaringen.

goede service en prettige behandeling

ik ben keurig gebeld over de werkzaamheden die verricht moesten worden en kwam dus niet voor verrassingen te staan. Er werd een leenfiets aangeboden.

Keurig bedrijf

Top tent. Weten veel van auto's N helpen goed.

Zoals gewoonlijk ben ik zeer tevreden over zowel de sociale- als de technische afhandeling van de nakijk beurt van mijn auto. Mijn vertrouwen in deze mensen is nog nooit geschaad.

Goede service & aardige mensen

Je wordt snel geholpen en je krijgt een goed advies.

Perfect.

Altijd geweldige service

Vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht

Eerlijke en behulpzaam

Geen verkooppraatjes, eerlijke mensen.

Top service

Goede wijn behoeft géén krans. Vakmanschap, service, meedenken en vriendelijkheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel

Uitstekende service voor een redelijke prijs

Professioneel met aandacht en aardig.

heel tevreden met een deskundige en betrouwbare service

zie boven

Helemaal top

Zeer vakbekwame mensen. Houden je goed op de hoogte van de werkzaamheden. En erg vriendelijk.

Fijne garage.

Betrouwbare garage met vakmensen.Doen niets onnodigs. Prima service. Ga zo door garage Duivenvoorden.

Vlot snel kundig en vriendelijk geholpen

Uitstekende, deskundige en snelle service

Zoals altijd kan ik ervan op aan dat de service van Duivenvoorden Automobielen betrouwbaar, snel en deskundig is. Erg vriendelijk personeel en altijd lekkere koffie!

Prima.

Goed advies, Vriendelijk, Reparatie naar wens uitgevoerd,

Goede service, meedenkend, vriendelijk en top kwaliteit!

Werd direct en goed geholpen

Ik kwam voor een koplamp vervanging en ik werd direct, even tussen de werkzaamheden door, geholpen.

Gewoon weer prettig geholpen

Zoals altijd weer prettig geholpen ook al kan je beter niet in een garage moeten zijn. Maar soms is het nodig.

Bijzonder prettig

Zij werken hard en goed. Luisteren wat de klant graag wil en daar ook prettig mee omgaan. In mijn geval hebben zij hun uiterste best gedaan om mij zo kort mogelijk te laten wachten. Complimenten alom.

Vriendelijk kontakt

Goede service en eerlijke prijs voor reparaties

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten