Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen

Gaan altijd op zoek naar een oplossing

Top!

Altijd snel en goed geholpen bij deze garage. Deskundig advies.

zeer goed

snelle en klantvriendelijk

Super service zoals altijd

Vriendelijk en vakbekwaam

Uitstekende kwaliteit, heel vriendelijk en auto werd helemaal schoongemaakt

Geweldige mensen en goede kwaliteit.

eerlijke servise

werk op tijd en er wotdt goed geinformeerd over meerkodten

Eerlijke uitleg en prima service

Eerlijke duidelijke uitleg en prima service !

Buitengewoon tevreden. Al jaren!

Buitengewoon tevreden. Al jaren!

Prima communicatie; prettig contact

Aanrader

Uitstekend geholpen

Zoals altijd uitstekend geholpen. Vriendelijke en deskundige garage

Betrouwbaarheid is wat ik in de loop der jaren heb mogen ervaren!

Een heel goede probleemanalyse gevolgd door een goede reparatie samen met duidelijke communicatie maakt dat we Duivenvoorden-automobielen-bv iedereen kunnen aanbevelen.

Onbezorgd zorgeloos

Kwestie van vertrouwen. Weer een jaar Onbezorgd Zorgeloos Ontzorgd

Goede snelle service

De APK keuring was secuur en mooi op tijd uitgevoerd.

Prima geholpen

Op tijd, binnen het budget. Vriendelijke service

Een zeer klantvriendelijke garage

Voor het eerst mijn auto een onderhoudsbeurt laten doen. Men is klantvriendelijk en duidelijk in hetgeen men gedaan heeft.

Zeer servicegericht!

Kon heel snel terecht voor een APK-en een kleine beurt. Ook rijmschijven zijn vernieuwd. Dit alles op de dag dat de afspraak werd gemaakt.

Op de service is niets aan te merken.

Prima mensen, prima garage. Mijn mailadres is veranderd. Nieuwe mailadres: [email protected] (het lukt niet om dat in onderstaande blokje te overschrijven)

Goede hulp en snelle service

Je kan alles ter plekke of zelf online plannen. Het is vriendelijk personeel en een sociale garage. Wanneer er iets is bellen ze en bespreken ze hoeveel dat gaat kosten voordat ze het überhaupt maken. Ze zijn snel klaar met je auto en denken met je mee. Oftewel helemaal top!

Prettig, snel en kundig.

Men is vriendelijk, persoonlijk en kundig. Zeer klantgericht. Fijn ook dat de matjes gestofzuigd worden!

Kleine beurt en APK goed uitgevoerd

Verlenging pechhulp aangevraagd en binnen 1 dag geregeld.

Klantvriendelijk en altijd bereid te helpen en van advies te dienen

Goede service en heel klantvriendelijk.

Al jaren vaste klant.

Ik kom al jaren bij dit bedrijf. Vriendelijk en vakkundig. Eerlijk en trekken niet het vel over je neus.

Professioneel en snel

Zoals gewoonlijk snel en professioneel gedaan. Ook meedenken en waarschuwen als er iets is: je voelt je er thuis,

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten