Goed geholpen

Vriendelijke mensen, goed geholpen. Goede service.

Uiterst vriendelijke garage eigenaar.

De mensen die hier werken zijn behulpzaam kundig. Er is wordt altijd goed geluisterd naar mijn vragen. Problemen worden deskundig opgelost. De auto wordt altijd gezogen, zodat ik in een schone auto binnenstap.

Mee gedacht met oplossingen

Zeer goede en uitstekende werkzaamheden uitgevoerd

Al geruime tijd geleden een duidelijke afspraak gemaakt ivm de service aan mijn auto. Tevens is ook de jaarlijkse apk uitgevoerd. De werkzaamheden werden uitgevoerd door een enthousiast team waarbij hun expertise zeer zeker merkbaar was. Uiteindelijk kunnen wachten onder het genot van een heerlijk kopje koffie !.

Een kwestie van vertrouwen

Ik wil alleen maar tanken, zodat mijn auto mij veilig van A naar B en terug kan brengen. Dat is mijn enige zorg. Voor de rest vertrouw ik op Erik en zijn boys.

Service gericht en duidelijk

byzonder klantgericht

men heeft een zeer geïnteresseerd luisterend oor voor de problemen die de bestuurder ervaart, voert reparaties uitstekend uit.

Vriendelijk en goed werk

Staan altijd voor je klaar

Geweldig!

Rechter voorband was zeer slecht, zo slecht dat er niet mee gereden kon worden... Mocht de auto achter laten ...terwijl ik geen afspraak had voor dit klusje... Omdat ik met vakantie ging mocht ik de auto laten staan ..er werd voor een nieuwe gezorgd.. Eind van de week stond de auto voor mij klaar! Dat is toch geweldig!! Fijne vakmensen! Geweldig

Prima gerustgesteld en correct geholpen

De auto keurig opgehaald en de reparatie afspraken goed uitgevoerd

Prima bedrijf,

Vriendelijk én snel

Zeer vriendelijke ontvangst en zeer snelle afhandeling ondanks grote drukte!

Goed degelijk betrrouwbaar

Goed degelijk betrrouwbaar

Service waarop je kan vertrouwen

Helaas werd mijn auto afgekeurd tijdens de apk, maar Erik had een mooi alternatief in de vorm van een goede andere auto passend bij mijn budget. Heel tevreden.

altijd probleemloos!

Ik ben al vele jaren klant van Duivenvoorde Automobielen en heb nog nooit een probleem met ze gehad. Altijd vriendelijk, snelle service en heel klantvriendelijk. Ik beveel ze aan!!

Klantgerichte manier van werken.

ik heb het contact met Duivenvoorden-automobielen als zeer prettig en positief en positief ervaren..u

Prima zoals gewoonlijk

Aardig en vaardig, communicatie helder.

Zeer positief

Ook bij een niet direct duidelijk en relatief snel op te lossen probleem in het motormanagement blijft Eric zoeken, ook bij collega's en op internet. Net zo lang totdat hij de oorzaak heeft gevonden en kan oplossen.

Helemaal goed

Vriendelijke medewerkers, heel attent.

Geweldig!

Vriendelijk, goede service, alles wordt netjes gecommuniceerd van te voren dus geen verassingen, goudeerlijk, hele leuke receptioniste! Echt een TOPTEAM!

Prima!

Fantastische service en altijd vriendelijk

Altijd goed

Al jaren hier klant naar volle tevredenheid

Vriendelijk, eerlijk en snel

Zo kan het dus ook! Bij Duivenvoorden Automobielen zijn ze eerlijk, vriendelijk en snel. Na 1,5 uur werd ik al gebeld dat mijn auto weer door de APK was. Er was niks gevonden voor de apk dus ik betaalde alleen de check. Heel eerlijk! Vriendelijke dame ook die de afhandeling deed.

Goede service,

Goed geinformeerd.