Prima vakwerk

Fijne mensen. Goed werk afgeleverd

Prima snelle service

Ik heb vier banden laten vervangen. De afspraak kon ik snel maken in deze drukke tijd. Uitstekende service van vriendelijke vakmensen. Zeker een aanrader!

Direct hulp met auto die niet meer wilde starten

‘s morgens bleek auto niet meer te starten. Vaste garage gebeld, die bleek op 1 januari gestopt te zijn en verwees naar Duivenvoorden Automobielen. Gebeld en monteur kwam uurtje later. Geweldige service! Ook toen bleek dat accu nauwelijks nog bijlaadde direct nieuwe accu geplaatst.

Zeer deskundig en klantgericht

Al jaren klant en weer, zoals altijd, zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Duivenvoorden Automobiel denkt echt met je mee.

vriendelijk en vakkundig

Ik kom al ruim 40 jaar bij deze garage. dat zegt genoeg...

Vriendelijk, snel, supergoed

Snel en eerlijk onderhoud naar ons idee.

Prijs en kwaliteit zijn zeer goed.

Keurige service, zeer vriendelijke mensen

Keurige service, zeer vriendelijke mensen

Weer ok!

Alles weer goed geregeld!

Altijd top

Kwaliteit en prettige behandeling

Deze garage levert goed werk. Men is attent en vriendelijk. Kortom: prima garage.

Snelle en betrouwbare service

Ik ben snel en goed geholpen. De garage is heel duidelijk en transparant over eventueel te maken kosten. Ik ben heel tevreden.

Goede en snelle service!

Ik kom al jaren bij Duivenvoorden en wordt altijd goed en snel geholpen voor zowel kleine als grote reparaties en onderhoud van mijn auto. Daarom ben ik ook meer dan tevreden!

Fantastisch support in nood!

Mijn BMW begon plotseling te stotteren, maar ik kon er net mee doorrijden. De officiële BMW-dealer waar ik op dat moment vlakbij was en direct langsreed in de hoop dat ze met hun onderdelenvoorraad me snel zouden kunnen helpen deed vooral heel officieel en ingewikkeld en zou het wel binnen 2 weken verhelpen, druk-druk-druk! Dan dus stotterend doorgereden naar mijn vaste garage Duivenvoorden waar ik altijd goed geholpen wordt. Ook heel druk door al volle planning en diverse langskomers, desondanks feilloos en binnen 3 dagen geholpen en voor een zinnig bedrag dat bij de BMW-dealer ongetwijfeld 2x zo hoog was geweest.

Betrouwbaar en eerlijk

Van tevoren op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en de kosten. Houdt alles goed in de gaten en geeft dat door. Ik ben erg tevreden.

Als altijd hele goede en snelle service

Betrouwbaar, vriendelijk, vakkundig en coulant

Ruim 50 jaar mijn steun en toeverlaat waar het mijn auto betreft!! Na mijn verhuizing naar den Haag (2010) trouw gebleven aan Duivenvoorden Automobielen. Van harte aanbevolen!!

Altijd goed!

Altijd goede service

Aanschaf autosleutel

Een fantastisch bedrijf waar SERVICE met hoofdletters plaats vind. Een aanrader

Prima alles conform afspraak

Fantastisch geholpen

Zoals altijd super service

Fantastisch geholpen

Duidelijk, snel en ervaren

Bij binnenkomst enthousiast begroet, gelijk geholpen en echt serieus genomen. De auto was onwijs snel klaar en het personeel is klantvriendelijk en komt professioneel over.

Zeer positief

Het onderhoud en APK zijn uitgevoerd extra kosten vervanging van werden uitgebreid telefonisch toegelicht voordat men deze ging vervangen. Auto op tijd klaar.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten