Geweldige garage.

De juiste plaats voor je onderhoud van je wagen, professioneel en prijsbewust. Vriendelijk personeel en zeer kundig.

geweldige service!!

geweldige service!!

Eric Duivenvoorden en zijn garage verdienen meer dan 10

Goede Service

Zeer tevreden over dit autobedrijf kwa deskundigheid, service en klantvriendelijkheid!

Ik word bij deze garage altijd goed en vakkundig geholpen. Men is heel klantvriendelijk en geeft advies op maat.

Vriendelijke en deskundige medewerkers die altijd meedenken met de klant.

Zoals we al vele jaren ervaren: uitstekende service.

geweldig

gewoon goed en zijn aardige mensen

Vriendelijke benadering, betrouwbaar, goed advies en prettige manier van afspraak maken.

Al jarenlang perfect!

Snelle en zeer prettige service. Niet geplande reparatie kon er even snel tussendoor, ondanks de drukte van de aanstaande verhuizing. Toppers!

Fantastisch geholpen.

Voor de APK waren 2 zaken die aandacht verdienen volgens Mercedes Leiden. Wel Erik van Duivenvoordenautomobielen gaf aan aan dat 1 gebrek geen gebrek was. Hulde voor de eerlijkheid.

Altijd goed en super klantvriendelijk

Ik kijk uit naar de nieuwe vestiging!

Duidelijk over het onderhoud, dus geen verrassingen. Vriendelijk en betrouwbaar

Geweldige garage.

Garage Duivenvoorden is een prima garage. Je wordt er goed geholpen en ze doen geen onnodige reparaties. In een woord TOP.

Dit is een goede garage met vakkundige medewerkers. Reparatie snel en goed uitgevoerd. Voortaan zal ik hier reparaties en tevens mijn APK laten uitvoeren.

geweldige service en ontvangst

Ik kom al zeker 30 jaar bij de garage en ik ga graag van Leidschendam naar Voorschoten voor alle benodigdheden voor mijn auto. Ik wens u veel succes en ik blijf komen.

Bedankt tot ziens.

Prima prettig geholpen. Lekker dichtbij jammer nu verder weg, Maar succes aan de Dobbeweg.

Mijn eerste ervaring zeer goed

Als gepensioneerde auto rijinstrukteur weer terug gekomen bij een Renault dealer daar ik al 14 jaar in een Renault Twingo shift rijd en Duivenvoorden weer heeft gevonden voor een reparatie! Goeden zaken en de groetjes aan Eric en zijn medewerkers!

super goed !

De monteurs weten waar ze het over hebben, ze zijn vakbekwaam ze leggen alles goed uit over de reparatie. top!

Snel, vriendelijk en goede kwaliteit

Vriendelijk begroet en nog voor ik weg was, stond hij al mijn auto sleutel te maken, dat is pas service. Werkt goed ingelicht over de kosten, heel open verteld wat er nodig was en zelfs wat er binnenkort zou moeten gaan gebeuren qua remmen etc. Top!

Prima service zoals altijd!

Erik, Danny en Ingrid hebben, zoals altijd, weer fantastisch werk afgeleverd. Ik ben erg blij met hen en wens hen alle goeds voor 2025!

Als vaste klant met een oude auto weer supersnel, persoonlijk, vriendelijk op weg geholpen. Vlak voor de kerst snel een onderdeel besteld, leenauto mee en de volgende ochtend kon ik met m’n eigen auto weer op pad. Als altijd heel blij met Duivenvoorden!

geweldig

hulpvaardig en klantvriendelijk

Ik beveel hem niet aan want hij heeft het veel te druk. Grapje

APK keuring stipt uitgevoerd volgens afspraak

APK keuring stipt uitgevoerd volgens afspraak