Vriendelijke en goede service

Zoals altijd vriendelijke en goede service. Een top team

Snel en goede communicatie

Ik werd heel snel gebeld over wat er moest gebeuren met mijn auto. Snel gemaakt en vriendelijk behandeld.

Altijd, maar dan ook altijd, hele goede ervaring!

Deze garage heeft mij nog nooit teleurgesteld. Geen wachttijden en altijd vriendelijke medewerkers die voor alles een oplossing weten te vinden.

No nonsense

Goede service, transparant

geweldige service en zeer vakkundig

Wilde boodschappen gaan doen.Bij het starten vd auto heel raar geluid.Wilde zachtjes naar de garage rijden voor advies.Halverwege op display "rood stop met accu lampje" aan.Gelijk auto aan de kant gezet.Garage gebeld,waren druk bezig.Toch binnen halfuur tussendoor gekomen om te helpen.Naar garage gereden en direct "contactslot kapot" geconstateerd. Slot besteld en volgende dag rond middaguur telefoon dat de auto rond 3 uur weer gerepareerd voor me klaar stond.Super snelle service met zeer vriendelijke en empatische mensen,die je werkelijk uit de nood helpen.

eerlijk, kwaliteit/deskundigheid én vrolijk.

koppeling kapot, ivm familieomstandigeden miss snel vervoer nodig. maar moeilijk door grote vakantie drukte. Maar meteen duidelijk !; we hebben altijd een leenauto voor je.

Honderd procent service

Ik ben al jaren klant bij Eric en nog steeds heel tevreden En hoop nog jaren klant bij hem te zijn vriendelijke groet Arnold Spoor

Kun je op rekenen

Altijd beschikbaar voor de slimste oplossing

Prima garage

Duidelijke communicatie over werk en kosten, geen verrassingen. Positieve ervaring met onderhoud en een reparatie.

Net bedrijf, goede service en communicatie

Goed geholpen, open communicatie, duidelijk, volgens afspraak geholpen

goede service

doet geen onderhoud die nog niet nodig is

Topgarage

Garage duivenvoorden is gewoon de beste!

betrouwbaar en netjes

Omdat ik voor de 1e keer bij Duivenvoorden ben geweest kan ik niet uit ervaring spreken maar de kennismaking was aangenaam! Mvrgr Ineke Dankelschijn

Fijne en kundige medewerkers

Ik ga al jaren naar deze garage vanwege de prettige en kundige contacten

Supergoed en vriendelijke hulp!

Zoals altijd: goed!

Al jaren trouwe en tevreden klant

Hoe handig is het om een goede garage dicht bij huis te hebben waar je altijd snel geholpen wordt. Ga zo door met jullie goede kwaliteit en service!

Prima dienstverlening, doen hun uiterste best

Storing in motor verholpen moesten wachten op onderdeel voor airco. Afspraak voor z.s.m. Goede service!

Goede adequate service

Ik word hier altijd goed geholpen en reparaties worden goed uitgevoerd . De communicatie over de te repareren zaken. zijn goed en helder

Altijd goed

Altijd goede service en fijne afhandeling.

Prima en vakkundig geholpen als altijd.

Auto werd dezelfde dag gerepareerd, er werd duidelijk uitleg gegeven over het mankement. De sfeer was als altijd vriendelijk en gemoedelijk. Wederom bedankt Danny en Erik.

prettig contact

Het was weer prima geregeld

Vriendelijk en behulpzaam.

Snelle en professionele dienstverlening.

Klantvriendelijk

Erg prettig dat er een receptie balie is en bij technische vragen wordt er een monteur bijgehaald. Het was de eerste keer dat ik bij deze garage was maar heb alle vertrouwen in hun vakmanschap gekregen!

zeer goede service!

Zeer prettig en vakkundig!

Zeer tevreden.

Ik kom er al jaren.