Doelmatig, uiterst vriendelijk, top dus.

Al zijn het kleine vragen maar voor de klant belangrijk, dan wordt daar de tijd voor uitgetrokken met een glimlach. Je voelt je er thuis dus kom je graag terug

monteurs weten waar ze over praten. goede service . klant vriendelijk.

Eerlijke, vriendelijke en snelle service

Wat een ontzettend fijne garage is dit. Altijd bereid om je snel en goed te helpen, ze denken met je mee en ze zijn vriendelijk en eerlijk. Dat heb ik nog nooit eerder zo meegemaakt bij een garage!

Vriendelijk, eerlijk en duidelijk

Een prima garage , vriendelijke mensen en persoonlijk service

Altijd fijn geholpen, en prettig in omgang

Uitmuntend!!!!! Aanrader!!

Top top top! Alles is bij dit bedrijf fijn! Een echte aanrader dus! Goed overleg, snelle service en geen verassing. Super vriendelijk personeel en wat een leuke receptioniste!

goede verwerking van de opdracht

jarenlang zeer goed geholpen

supersnel

De service van deze garage is uniek! Aardige behulpzame en kundige mensen. Al jaren klant en ben niet van plan weg te gaan.

Goede service, prettig en duidelijk overleg.

Goede garage, telefoontje vooraf over de prijs zodat je niet voor verrassingen komt te staan . Kleine dingen doen ze tussendoor, .

Vriendelijk en vlot geholpen

Vriendelijk en vlot geholpen

Heel goed geholpen

Al meer dan 30 jaar heel goede ervaringen.

Snelle en goede service!!

Altijd weer superservice!

Ik ben zeer tevreden over Garage Duivenvoorde en kom er al jaren voor de APK, grote- en kleine beurten en soms voor iets kleins, zoals bv een koplamp of ruitenwisser. Gisteren heb ik mijn autootje weer opgehaald, na een kleine beurt, zodat ik weer zonder zorgen de weg op kan!

Altijd goed

Zoals altijd goede service.

Een betrouwbare garage

Ik kom er al jaren als er iets mis is bellen ze netjes op

Betrouwbaar

Topbedrijf en vriendelijk personeel!

Duidelijke uitleg en vriendelijk

Jaarlijkse afspraak, uitleg gekregen wat er stuk was en wat de kosten van vervangen zouden zijn. Pas na mijn toestemming is de reparatie uitgevoerd. Goede üitleg en vriendelijk geholpen

alles goed geregeld

Kan niet beter

Geweldig !

Wij voelen ons zeer thuis bij Duivenvoorden Automobielen. De sfeer die in het bedrijf hangt is heel prettig en ontspannen. De vriendelijke aanpak spreekt ons erg aan. En top, dat we altijd kunnen bellen en als dat nodig is direct even langs kunnen komen. Dus niets dan lof !

Zeer klantvriendelijk

Prettig, snel en kwaliteit

Men is zeer klantvriendelijk, zoekt naar snelle oplossingen voor noodsituaties, grote kwaliteit.

Great service

Friendly and helpful

Goede garage!

Duienvoorden automobielen is een goede garage met klantvriendelijke mensen!

Ik kom al 40 jaar in deze garage. Dat zegt genoeg!

De beste garage voor het onderhoud en reparatie van mijn auto

Ik heb in ongeveer 12 verschillende plaatsen in nederland gewoond en nergens zo'n goede garage als deze gevonden. De klant staat hier nummer 1 in klant behandelng. Het zijn echte meedenkers. Houden zo !!

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten