Fijne service!

Ondanks de aanhoudende grote drukte bij Duivenvoorden Automobielen waren de monteurs bereid om de storing aan mijn auto snel en vakkundig te verhelpen. Veel Dank!

alles top

alles is zeer duidelijk.

Top!

Zoals altijd!

Bijzonder tevreden

Al jarenlang leveren Eric en zijn mannen en vrouwen uitstekend werk en prima service. En er is altijd wat te lachen ;-). Toppers!

Allemaal helemaal goed!

Fijne mensen,vriendelijk ontvangen. Niet achter n balie met stropdassen! Vlot en vakkundig geholpen.

Geweldig goede garage met vaklui en goede service.

Je wordt van alles op de hoogte gehouden. En er wordt niets onnodig gedaan. In een woord een prima garage.

Auto weer vlot een APK beurt gekregen

Op tijd afspraak gemaakt, Als altijd uitstekende service.

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk en je wordt altijd gebeld voor de eventuele kosten

Uitstekende garage

Zeer klantvriendelijk en vakkundig

Je word er vriendelijk geholpen en de service is goed.

Zeer kundig, klantvriendelijk en fijne mensen.

Grote beurt + airco stuk. Prima service, betrouwbaar en niets teveel.

Prettige mensen, en fijn bedrijf.

Staan altijd klaar voor de klanten. Wordt goed voorgelicht en geholpen. Fantastisch bedrijf.

Lampje vervangen. Werd meteen geholpen.

Duidelijk, correct en zinvol

Ik kwam voor een beurt en een APK . Goed uitgevoerd met duidelijk en zinvol advies.

Vriendelijk en snel en vakkundig

Vriendelijk snel en vakkundig

Betrouwbaar en snel en vriendelijk

Zeer plezierige en vakkundig personeel

Altijd vriendelijk en op tijd geholpen

Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam!

Zoals altijd is de ontvangst hartelijk, werkzaamheden op de afgesproken tijd aangevangen en afgerond. Top garage voor alle merken.

Uitstekende service en prettige duidelijke afspraken in een mooie ruime werkplaats met kantoor en ontvangstruimte. De nieuwe locatie is goed bereikbaar met als extra pluspunt op kortere loopafstand van ons huis.

Niet de goedkoopste maar wel de beste

Prima garage, vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!

Aardig, behulpzaam en vakkundig

Zie boven

Prima ervaring bij deskundig team!

Snelle en vakkundige service door een professioneel en uitermate vriendelijk en klantgericht team!

Mooie stap naar een prachtige nieuwe werkplaats!

Mooie stap naar een prachtige nieuwe werkplaats!

Prima service, vakkundige en sympathieke eigenaar en medewerkers

Vakkundige en sympathieke garage, duidelijke en gespecificeerde faktuur, leenautos beschikbaar, nette en opgeruimde werkplaats.

Grandioos

Top garage en je wordt altijd vriendelijk behandelt en er wordt goed werk afgeleverd.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten