Al jarenlang tevreden klant. Super bediening en zorg voor onze auto. Joop en Marian

Geweldige service

De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Wederom geweldig geholpen

Snelle en eerlijke APK

Slechte ervaring gehad bij KwikFit en een afkeuring waar ik het totaal niet mee eens was. De afkeuring bleek ook totaal niet te kloppen. Ik denk dat dit mijn standaard garage gaat worden ook al moet ik iets verder rijden.

Een fijne garage met uiterst vriendelijke betrokken mensen

Na een periode van steeds terugkerende storingen in de motor, waarbij ik steeds vriendelijk en behulpzaam geholpen werd, besloten een andere auto aan te schaffen. Ook hierbij geholpen en ik hoop binnenkort “voorlopig” de garage niet meer te zien (en zij mij!).

prima, altijd goed geholpen !!

prima! aardige mensen, goed geholpen. Prima service. Mooi nieuw pand .

altijd goed

Goede service!

prima service

Terzakekundige medewerkers en altijd vriendelijk!

Mijn hond vind jullie top!

Rekening doet wel pijn. Maar als de auto het blijft doen is het goed toch. Bedankt weer!!

Fantastische garage en monteurs

Ik word altijd goed geholpen en breng mijn auto vol vertrouwen

Top service!

Top service!

Klantvriendelijk

Prima garage en goede mensen

Al jaren mijn vaste garage, betrouwbaar en vakkundig

Zeer goede service.

Ik ben heel erg tevreden over Duivenvoorden Automobielen. Er is altijd overleg voor er iets gerepareerd of vervangen wordt aan de auto. De werknemers (en werkgever) zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Prima en vriendelijke service met hoge kwaliteit

Vakkundig, vriendelijk, vertrouwd

Snel lamp vervangen en olie bijgevuld

Tevreden

Duivenvoorden levert prima werk en alles volgens afspraak.

Tevreden

Vriendelijkheid aandacht Redelijke prijzen

Exellente nieuw garagepand zeer goed geoutilleerd.

De verplaatsing van de garage met werkplaats en kantoor heeft zeer zeker ertoe bijgedragen dat er zeer goed werk verricht wordt . Alles is enorm ruimer ook voor de monteurs .De service beurt van mijn Modus is tot volle tevredenheid uitgevoerd en ook zijn remschijven met remblokken perfect vervangen. Uiteraard met de alom geprezen Bosch onderdelen.

Uitstekend geholpen in één woord.

Uitstekend geholpen met APK en verdere reparaties. Zelfs voor mij, 82 jaar en jaren al klant, gezorgd voor vervoer. Geweldig!

Altijd top

In de nieuwe vestiging ziet alles er nog veel professioneler uit!

Zeer behulpzaam

Met veel geduld staan ze hier altijd voor je klaar.

Perfecte service en eerlijke prijzen

Fijne mensen en eerlijke prijzen. Werd netjes gebeld wat er precies onderhouden moest worden en werd eerst gevraagd of alles oké was voordat ze dingen gingen doen. Snelle service Fijne, warme mensen Eerlijke prijzen Al met al Top!

Geweldig bedrijf

Wordt altijd direct geholpen

Super servicegericht en aardig

Doen enorm hun best om mee te denken, hartelijk en netjes!

Prima service en lekkere koffie

Uitstekend geholpen door iedereen.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten