Top garage.

Zeer goede service en er worden geen onnodige dingen gedaan. Alles in overleg.Een fijne garage. In één woord TOP.

Zeer snelle efficiënte hulp en communicatie bij spoed reparatie

Prima Bedrijf

Wordt heel prettig geholpen Als je problemen heb staan ze direct klaar

Altijd goede service

Vooraf netjes afstemmen wat er wel en niet echt moet worden gedaan. Reeds jaar vooraf laten ze weten dat bepaalde hoge kosten volgen.

Vriendelijke, goede service en lekkere koffie.

Prima en snel geholpen

's morgens gebeld en ik kon meteen 's middags terecht

Geweldig goed.

Uitstekende kwaliteit, betrouwbaar en vriendelijk.

Uitstekende service en aardige mensen!

Auto gebracht voor een APK. Ze waren snel, hebben mij goed geïnformeerd en voor een eerlijke prijs!

Allles afgehandeld zoals afgesproken

fantastisch

Grote onderhoudsbeurt. prettige ontvangst onder het genot van een kopje koffie alles doorgenomen bij het ophalen van de auto uitleg wat er aan de auto was gedaan

Top service en goede prijs-kwaliteitverhouding!

Ik ben al jaren klant en ben altijd tevreden. Zeer professionele service en eerlijke diagnoses.

Service is top! Altijd goed geholpen

Doen wat ze beloven en altijd hoge kwaliteit!

Zeer goede service en erg vriendelijk!

Alleen maar goede ervaringen met deze garage. Ik kom er al een hele poos.

Staat altijd voor je klaar

Sta ik ergens stil dan komt er altijd hulp en al is dat een tweede keer in één week: dan weer en dan wordt in de garage dezelfde dag het probleem opgelost met een glimlach en een gezellig gesprek: de dag kan niet meer stuk en ik rij vrolijk weer verder: top!!!

Zeer deskundig en eerlijke prijzen, ruim 20 jaar

Helpt goed, is eerlijk en deskundig. Denkt goed mee met ons en altijd eerlijke prijzen, nooit voor verassing

Top ervaring!

Ik werd weer vriendelijk en snel geholpen, leenfiets stond al klaar. Na een middag was alles weer gefixed.

Prima en vakkundig

zie boven

Zoals altijd fijne en nette service

Vriendelijk en professioneel personeel

In plaats van direct voor vervanging van bepaalde onderdelen te gaan is voorgesteld het eerst op een andere proberen het te verhelpen. Scheelt mij reparatiekosten.

Zoals altijd vriendelijke en goede service

Goede service en verstand van zaken.

Altijd vriendelijk en betrouwbaar geholpen.

perfect!

Uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam.

Fijn en kundig personeel

Ik kwam voor een wintercheck en men heeft tevens mijn banden verwisseld van winter naar zomer.

Vriendelijk , vakkundig en betrouwbaar

Super!

Heel vriendelijke en heel professionele hulpverlening. Hiermee ben ik zeer tevreden. Hulde!

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten