Laden reviews...
217 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijk personeel, betrouwbare service en duidelijke communicatie. Klanten waarderen snelle reacties, behulpzaam advies en eerlijke prijzen. Over het algemeen wordt de garage gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Hier voel je je als klant gezien en gehoord. Je krijgt netjes een overzicht van de werkzaamheden. Transparant, eerlijk, meedenkend en vriendelijk.
26 June 2026
Frank
Word altijd snel geholpen, ontzettend aardige mensen, al meer dan 40 jaar
25 June 2026
Sophie
Voorschoten
Ik ben heel erg blij, dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Een duidelijke uitleg en snel geholpen. En dat door tip van de Citroën medewerker.
24 June 2026
P.
Snel en doeltreffend geholpen
23 June 2026
Jan Roelof
Voorschoten
Wordt altijd zo snel mogelijk en prima geholpen, ook met noodgevallen zoals een lekke band zelfs. transparant in kosten en opties, aardige mensen. Topbedrijf.
23 June 2026
Fijne garage
16 June 2026
Dik
Voorschoten
Door toeval terechtgekomen bij deze garage. Zeer netjes en rustig opties besproken en goede adviezen gekregen
10 June 2026
Mike
Leiden
Nadat ik gebeld had dat het lampje van de remvloeistof brandde, werd het euvel nog dezelfde dag opgelost. Klasse!
9 June 2026
top.
5 June 2026
john van der linden
voorschoten
Ik ben een nieuwe klant en kwam voor een kleine beurt, kapotte airco en mijn vering leek niet meer in orde. Van te voren kreeg ik al netjes uitgelegd hoeveel de kosten van de airco reparatie zijn omdat de voorbumber eraf moet. Zo kon ik er al vast over nadenken of ik het de kosten wel waard vond. Want anders zou de auto niet helemaal open gaan want dat kost dan onnodig geld. Nu was het mij wel waard dus dat is nu netjes hersteld en ik kreeg 's middags een belletje met wat de monteur had gevonden en wat het zou gaan kosten los van de beurt en de airco. Mijn airco werkt en de auto rijdt weer prima. Helemaal top
4 June 2026
MF
Voorschoten
sinds ik de Saab garage heb verlaten omdat ik geen Saab meer rij moest ik op zoek naar een nieuwe garage. De Bosch service en een klein familiebedrijf met een goede vaste medewerker wekte mijn vertrouwen. Deze eerste servicebeurt is wat mij betreft goed gedaan en de vaste medewerker heeft me goed ter zake doende info gegeven. Hopelijk kan ik een blijvende tevreden klant zijn.
1 June 2026
emmy brak
WASSENAAR
Vooraf duidelijkheid over werkzaamheden en kosten. Alles zeer naar wens uitgevoerd!
31 May 2026
Rob
Voorschoten
Top en eerlijke service, top prijs-kwaliteitverhouding!
29 May 2026
Stavros
Leidschendam
Vriendelijk, snelle service, uitstekende kwaliteit. Snel geholpen.
28 May 2026
Ieta
Voorschoten
Kwam er speciaal voor terug uit Arnhem. Nooit meer een ander voor mij
23 May 2026
Cristel Baptist-Brouwer
ARNHEM
Ondanks de grote drukte bij Duivenvoorden, mocht ik de auto toch neerzetten. De planner had in eerste instantie aangegeven, dat er een wachttijd van 2 weken was. Toen ik vertelde voor die tijd met de auto op vakantie te willen gaan, werd ik tussendoor geholpen. Super bedankt Danny en Erik!
23 May 2026
Charles
Wassenaar
Zie hierboven
21 May 2026
Claudia
LEIDEN
goed en snel geholpen, probleem opgelost zoals het hoort. Auto rijdt weer top. dank voor de service.
18 May 2026
chris
Voorhout
Aardige mensen, goede communicatie, goede service, denken met je mee.
16 May 2026
Margriet
Voorschoten
Ik werd netjes geholpen. Je krijgt goede uitleg en de auto was snel klaar
14 May 2026
Trudo
Voorschoten
Eric, Ingrid en team zijn fantastisch. Al twee keer met spoed gevraagd om hulp en twee keer waanzinnig goed, aardig en supersnel geholpen. Geeft veel vertrouwen. Wij komen hier - helaas, maar dat ligt aan onze oude auto ;) - heel vaak terug!
13 May 2026
Emma
Leiden
Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en helpen altijd een oplossing te zoeken.
13 May 2026
Adrie