Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam!

Zoals altijd is de ontvangst hartelijk, werkzaamheden op de afgesproken tijd aangevangen en afgerond. Top garage voor alle merken.

Uitstekende service en prettige duidelijke afspraken in een mooie ruime werkplaats met kantoor en ontvangstruimte. De nieuwe locatie is goed bereikbaar met als extra pluspunt op kortere loopafstand van ons huis.

Niet de goedkoopste maar wel de beste

Prima garage, vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!

Aardig, behulpzaam en vakkundig

Zie boven

Prima ervaring bij deskundig team!

Snelle en vakkundige service door een professioneel en uitermate vriendelijk en klantgericht team!

Mooie stap naar een prachtige nieuwe werkplaats!

Mooie stap naar een prachtige nieuwe werkplaats!

Prima service, vakkundige en sympathieke eigenaar en medewerkers

Vakkundige en sympathieke garage, duidelijke en gespecificeerde faktuur, leenautos beschikbaar, nette en opgeruimde werkplaats.

Grandioos

Top garage en je wordt altijd vriendelijk behandelt en er wordt goed werk afgeleverd.

Werkelijk een fantastische ervaring een service beurt en apk keuring!

Een perfect uitgevoerde service beurt voor mijn oldtimer door vakkundige service mensen gevolgd door een apk keuring. Dit uitgevoerd tot volle tevredenheid op een nieuwe locatie , waar ik verrast werd door een garage met een compleet ruimtelijke en nieuw geoutilleerde inrichting . Een brug om wielen tov stuurinrichting “uit te lijnen”waarop ook o.a reparaties van campers kunnen uitgevoerd worden naast meerdere nieuwe “bruggen” om auto reparaties uit te voeren.Dit alles zeer zeker uitgevoerd onder vakkundige expertise en bevlogenheid van de monteurs. Een prima ontvangst bij de goed ingerichte receptie met een kopje koffie is zeer zeker goed om te vermelden.

De auto vond het weer heel fijn bij Duivenvoorden! Ik was het met hem eens.

Weer prima bezoek aan de nieuwe garage!

Ik ben altijd zeer tevreden.

Ik kom al jaren bij Duivenvoorden automobielen en ben zeer tevreden. De monteurs zijn kundig en behulpzaam, voor een kapotte lamp of ruitenwisser kun je altijd meteen terecht. Inmiddels komt mijn dochter ook altijd bij deze garage, ondanks dat ze in een andere plaats woont!

Prima service en klantvriendelijk

Snel, goed en klantvriendelijk

Als altijd fijn geholpen bij Duivenvoorde!

Top garage!

Alles snel geregeld en alles weer netjes jn orde.

Uitstekende kwaliteit, altijd vriendelijk, behulpzaam en vooral heel betrouwbaar. En…de nieuwe locatie…. wat een mooie, nieuwe werkplaats! Een genot om je auto naar toe te brengen.

Als altijd een dikke 10

Reparatie van de koppeling levert een fijner schakelende en ontkoppelende auto op. Blij mee.

Snel, deskundig en klantvriendelijk

Kan ik ook zes sterren geven?

Deze mensen zijn kundig, vriendelijk en zitten na hun verhuizing in een prachtig pand. Dikke aanrader! #LikeABosch

geweldig

Zoals altijd geweldig geholpen door de firma Duivenvoorden

Goede klanten service en goed werk.

Zelfs bij grote drukte toch geholpen worden.

Niets aan te merken op de APK

Duidelijke communicatie, leenfiets beschikbaar en altijd professioneel geholpen

uitstekende service

De reparatie werd met vliegende spoed uitgevoerd omdat ik als gevolg van een zich plotseling voordoende noodsituatie veel sneller dan verwacht mijn auto terug wilde hebben. Prima actie!

een aanrader

ze zijn alles wat een ideaal garagebedrijf zou moeten zijn: vakbekwaam, servicegericht en vriendelijk maar af en toe moeten en durven zij ook nee te zeggen.

Super kerels

Erik en zijn collega zijn zeer bekwaam en vriendelijk. De nieuwe garage is echt een upgrade die past bij een bedrijf als deze.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten