super

ze vragen vantevoren netjes of alles gedaan mag worden met een grote beurt voor mijn mazda.Na het ophalen had ik twijffels of er remvloeistof bijgevuld was,dit bleek niet het geval,en hebben ze zonder problemen opgelost

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Houd er een goed gevoel aan over

Had de auto gebracht voor APK en kleine beurt. Bellen zelf om te zeggen dat kl beurt niet perse nodig was gezien klein aantal km dat er gereden was.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heel betrouwbaar, snel en goede communicatie

Ben al lang een trouwe klant en heel tevreden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Hier word ik blij van!

Kapotte dynamo (22 jaar oude auto) gefixed en toen bleek er ook weer een veer gebroken te zijn. Meteen aan mij doorgegeven en wordt ook meteen vervangen. Heel blij dat ik straks weer in mijn autootje kan rijden. Bedankt team de Groot.

Gastvrij ontvangst

Ik ben in meerdere garages geweest om auto’s te bekijken, bij deze garage werd ik vriendelijk ontvangen door een jonge enthousiaste dame en liep met me mee om verschillende auto’s te laten zien. Dit deden ze bij andere garages niet!

Prima garage

Jarenlange ervaring met deze garage. Steeds professioneler.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Nettjes geholpen nemen de tijd voor je

Afspraak gemaakt voor een auto de ochtend zelf moest ik even bellen of de auto er nog was zodat ik niet voor niks kwam wat ik erg nettjes vond. Sam heeft mij erg goed geholpen wist veel te vertellen over alle auto’s. Gaf goed advies geen verkoop praatjes geen push gedrag test rit gemaakt in een auto. Sam gaf me die dag de tijd om er over na te denken. Zo fijn geholpen en zo’n goed gevoel bij Sam en de auto dat ik na een uurtje belde om te zeggen dat ik de auto koop. Supper geholpen en net personeel.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Werd snel geholpen goede contacten

vakensen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Altijd goed geholpen en van te voren netjes gebeld over extra kosten

Zeer positief

Voortreffelijke service en je wordt altijd meteen geholpen bij een kleinigheidje

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Comfort afspraak en gewoon goed.

Geen aanvulling verder

Vriendelijke personeel.

Vriendelijk ontvangen . We konden rustig rond kijken. En vragen stellen. Daardoor kregen wij een goed gevoel om een mooie auto te kopen.

Fantastisch geadviseerd

De familie de grot komt professioneel over en geeft je overal een eerlijk advies over. Je hebt het gevoel dat je met een goed en veilige auto de deur uit gaat.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Al jaren lang en nog steeds enorm tevreden.

Steeds maar weer ruimschoots aan mijn verwachtingen voldaan qua afspraken die ik van te voren voor mezelf als eis had gesteld.

Positief

Vriendelijk en vakmannen

• Reden bezoek Andere reden

Heel lief geholpen.

Lieve meneer Gerrie. Ondanks mijn verdriet na het verlies van mijn autootje door een verschrikkelijke ervaring heel lief en begripvol geholpen om een mooie nieuwe occasion te kopen. SUPER BEDANKT.

uitstekend

Weer een geweldig resultaat,kleine beurt en motor spoeling ,en dat je er op kunnen wachten,goed overleg ,in augustus nog een apk keuring en airco verversen met controle remblokken.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service en denken met je mee

als collega autobedrijf kan ik ook uit hun voorraad verkopen, eerlijk en snel geholpen

Wederom een eerlijke ervaring

Klantgericht, vriendelijk, kundig en eerlijk. Diverse auto’s sinds 20 jaar in onderhoud hier en nooit een vervelende ervaring.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goed en eerlijk bedrijf ook voor zakelijke klanten!

top

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prima bedrijf met een goede service.

Prima bedrijf en vriendelijk.

Goed en netjes geholpen

Afspraak gemaakt en keurig op tijd geholpen. (Alleen erg koud binnen)

Altijd snel en eerlijk!!

Fijne medewerking, altijd service. Kan snel terecht en nooit lang wachten. Vandaag kleine beurt gehad en wederom oprechte beoordeling

Rijksweg 235 235

5124 NA Molenschot