Betouwbaar,klantvriendelijk, accuraat
bekwame vakmensen die altijd voor je klaar staan
Lekker dicht bij Ik kan er altijd terecht
Klantvriendelijk en een zeer goede service.
Zeer goede ervaringen, behulpzaam, vriendelijk.
Vriendelijk, hulpvaardig, rekening houden met wensen en mogelijkheden van mij als klant. Ik woon al 12 jaar niet meer in Reusel en kom van ver (Gelderland) nog steeds hier voor mijn auto.
Een mooie Mazda gekocht. Na een maand of Drie horde ik een \"kloenk\" linksvoor. Garantie dus terug naar Ton. afspraak gemaakt en zoeken en zoeken. Dacht het gevonden te hebben, De rubbers van de draagarmen waren versleten. Heeft deze vervangen. Maar kloenk was nog niet weg en hebben ze de remklauw en alles nog gechecked. Was het ook niet, maar ondertussen was het al zaterdag middag en ik had de auto toch echt nodig. Ton was niet tevreden en dus een nieuwe afspraak gemaakt. Dus auto weer afgeleverd en ja hoor. Binnen een paar uurtjes het euvel gevonden.Zat blijkbaar ergens links voor een afdekplaat niet goed vast. Is gerepareerd en kon ik mijn auto weer ophalen. Ik helemaal blij. Kom ik de volgende ochtend bij mijn auto zie ik dat deze ook nog gewassen was. Helemaal geweldig. Kijk, dit is een garage die persee het problem wil vinden en oplossen. Geweldige service en mijn komplimenten voor de vasthoudendheiden het persee willen oplossen. PS. Let niet op de tiepvouten. Gr, Ben
Een goede service Ze proberen de klant het zo aangenaam mogelijk te maken
Zeer goede service. Spontaan en vriendelijk in contact.
Zeer goede ervaring.
Een goed en betrouwbaar bedrijf, waar de persoonlijke benadering, hoog in het vaandel staan.