afgelopen week de eerste keer een auto gekocht bij van Gorp, de inlichtingen zijn goed en helder, makkelijk contact en bereidheid om mee te denken.
Ik wordt meteen en goed geholpen,en zo wordt de schade snel weer en goed gemaakt .
Wij hebbeb al verschillende auto, s bij van Gorp gekocht en we zijn altijd prima geholpen
Prettig om er zaken mee te doen.
Klant vriendelijk en verder goed
Occasion gekocht
Ik heb nog geen rekening
klantvriendelijk, rustige benadering. nemen de tijd voor de klanten. goede inzet, goede service zoals de gratis pechhulp bij een apk/grote beurt Auto is gewassen na een grote beurt. Reden bezoek zou uit meerdere dingen kunnen bestaan. Is bij ons in ieder geval wel zo.
Prima, betrouwbaar
zeer tevreden deskundig bedrijf
als vanouds, goede service :)
Correct , behulpzaam en altijd goed meedenkend bedrijf.