Kom al jaren bij garage van Gorp en als ik een probleem heb word ik altijd meteen,correct en vriendelijk geholpen.
goeie service
Spoed reparatie, direct tijd voor vrijgemaakt. Prima service
goede service\'s
zeer goed tevreden
Goede ervaring. 15 jaar geleden mijn eerste Subaru gekocht bij Van Gorp, Ondertussen een leuke Forester 2500. Vlotte service, Gemak, lekker dichtbij en staan altijd voor je klaar. Ondertussen hebben diverse gezins- en familieleden bij van Gorp hun auto gekocht in in onderhoud.
Zowel de eigenaar als zijn personeel is altijd even vriendelijk en behulpzaam. Er wordt altijd gedacht in mogelijkheden en ze denken mee wanneer er iets is. Ik ben al jaren heel tevreden over dit bedrijf.
Het valt mij tegen dat een kap die tijdens de beurt / APK stuk gaat op de rekening staat... En 3,5 uur werkplaatstarief op de rekening vind ik erg veel voor hetgeen wat er gedaan is.
Overdracht van de ene naar de andere monteur ging niet goed. We hadden de auto dezelfde avond nog nodig maar werden niet gebeld. Oorzaak ligt waarschijnlijk in het feit dat Ton niet aanwezig was. Punt van aandacht.
klantvriendelijk en correct