Prima.
Zeer goed. Door omstandigheden kon ik de auto niet zelf naar de garage brengen voor een APK, dus heeft hij de auto bij mij opgehaald en weer gebracht.
Gebruikte auto verkocht alles netjes geregeld top.
Betrouwbaar en een goede service!
Perfecte service bij de verkoop van mijn auto en de aankoop van mijn nieuwe auto. Zeer deskundig en professioneel advies.Prettig en eerlijk zaken doen!
daar geweest voor defecte wiellager, keurig opgelost. Geen kosten, was garantie. Top.
Prettig contact.
De juiste kwaliteit / prijsverhouding met een perfecte service . Top
Snel en vakkundig geholpen.
Ze zijn klantvriendelijk en je wordt er altijd goed geholpen en een goede service!
Staat bekend om zijn goede service!
Goed! Krijg ik nu korting?
Cool en goed
klantvriendelijk en goede service
Kwaliteit, Service, Prijs, alles is prima in orde!