Goede service volgens afspraak
Deskundig eerlijk en rustig advies. goede voorlichting. Komt zijn afspraken na. bereid om het duidelijk uit te leggen. gratis koffie als u nog even moet wachten!
Je wordt heel deskundig geholpen door erg vriendelijke medewerkers, alleen maar complimenten!
Wij hadden al heel goed ervaring met dit bedrijf. Van daar dat wij hier graag een tweede auto kochten.
Prima service !!
goed maar ze makenmiedere keer t kabeltje van de airbag gaat 2 dagen goed en dan gaat t lwmpje weer branden
Altijd goed geholpen
Prima ervaringen
Zeer goede ervaring. Vriendelijk geholpen. Auto heel netjes gepoetst. Administratieve afhandeling soepel. 1 klein verbeterpuntje zijn de matjes in de auto. Voor 50 euro heb ik nieuwe en dat ziet er toch net beter uit.
Mooi systeem ook Ton, met de koppeling naar de mail!
correct en vriendelijk
ik heb zeer goede ervaring met dit bedrijf