Heel positief
Uitstekende ervaring
Gewoon betrouwbaar en goed
Prima ervaring. Snelle hulp. Goede service. Vakkennis!
Zeer betrouwbaar bedrijf goede service
snelle sservice t.b.v mijn kapotte autoband.
Zeer betrouwbaar bedrijf en heel gemoedelijk.
Ik heb een kleine opmerking het is niet prettig als je diverse keeren weg wordt geroepen als een auto afgeleverd wordt.
Als goed
Erg vriendelijke medewerkers. Goede service, ff afzetten, auto door de wasstraat. Nooit mankementen achteraf. Eerlijke prijs, geen onverwacht extra werk. Bij twijfel bellen ze even. Zeker aan te bevelen! L. Elzinga
Altijd goede service en kwaliteit
We zijn zeer tevrede!!
Ze zijn mij komen ophalen toen mijn accu kapot was en hebben er een nieuwe ingezet
Na apk keuring oude auto (bij van Gorp gekocht in 2013) ook weer een andere auto gekocht hier :)
Goede ervaringen bij van Gorp
Alles volgens afspraak en prima service