Goed geholpen
Auto gebracht voor beurt. Voordat er iets vervangen/gerepareerd moest worden kreeg ik een appje met geschatte kosten en de vraag of dit uitgevoerd moest worden.
Ik ben super ontvangen door Pim hij heeft mij ook heel goed geholpen en voorgelicht, auto was precies wat ik zocht, snel zaken kunnen doen en auto was eerder klaar als gedacht, met ophalen nog alle tijd genomen om de nieuwste techniek van de auto uit te leggen. Super!!!! Complimenten voor Pim
Het jaarlijkse onderhoud van onze Yaris Cross is uitgevoerd naar onze volle tevredenheid.
Ik kom zeker terug
Heel fijn geholpen, alle tijd, goede uitleg. Gewoon heel goed
Alles vlot gewerkt
Ik heb online makkelijk een afspraak kunnen maken. De APK was snel geregeld en werd via WhatsApp doorgegeven dat ik mijn auto weer op kon halen. Via de mail de rekening ontvangen met een handig betaalverzoek.
Conform afspraak
Nadat ik mijn band lek had gereden kon ik meteen terecht.
Een eerlijk en goed bedrijf, kleinschalig met zeer ervaren vaklui. Grote beurt en gratis keuring zeer uitgebreid en goed uitgevoerd. Ben blij met deze Garage bij mij in de beurt.
Komen afspraken na
Prettig , Heerlijk Kleinschalig , Persoonlijk , Service prima , Kwaliteit.
Goed advies gekregen
Fijne vakgarage met professioneel personeel
Goede communicatie en advies voor de toekomst met betrekking tot een aantal aandachtspunten van onze bus.
Fijn en punctueel. Goeie service. Tevreden!
Bijna twee jaar na aankoop en dus buiten garantie tijd een volledige slecht werkend audio/navigatie vervangen voor een nieuw exemplaar inclusief laatste update.
Wordt altijd netjes geholpen en staan klaar voor je
Staan direct voor je klaar als er iets mankeert.
Alles zoals afgesproken.
Auto startte niet meer en waren zo ter plaatse, nieuwe accu geplaatst.
Wij zijn door van Gorp al diverse keren geweldig geholpen vanaf het moment dat de auto geleverd is denk hierbij aan software en hardware.
Altijd goed geholpen