toppppppp
De mensen staan altijd voor je klaar.
Prima service. En deskundigheden
vlotte afhandeling, goed contact
Altijd vriendelijk, goede srevice. Grt Francien Van Schaijk
Prettige kennismaking.
Bij melding vlotte afwerking en oplossing van probleem !!!!!! Super en de auto mooi gewassen terug.
Ik kon binnen 2 weken terecht voor de APK. Er was de mogelijkheid om mijn auto de avond van te voren al te brengen. Auto was snel klaar en dat liet men via de app weten.
Van inruil tot communicatie en aflevering liep alles op rolletjes voor onze aangeschafte Lexus bij van Gorp. Recht door zee en de aflevering was uitstekend verzorgt. Volgende keer is dit de eerste bedrijf waar we ons melden voor een nieuwe auto, we hebben blind vertrouwen in dit bedrijf.
Ik had een platte band en ik moest binnen een uur vertrekken naar mijn werk. Alles is snel en professioneel geregeld ! Complimenten!
Fijne garage, goed overleg en goede service.
goede service en vriendelijkheid en bekwaam personeel
Geen verrassingen, als hetze is alles in goed overleg
Geweldig service
Dank je wel voor de goede vertrpuwen de auto is perfect.
Wat is afgesproken ook nakomen
Nette en correcte adviezen!
Ik had een koplamp kapot, ging langs bij de garage en daar werd het direct gefixt.
Auto nagekeken en hersteld en op tijd klaar.
Vakkundig, klantvriendelijk, 'value for money' en flexibel.
Het is een heel fijn vriendelijk belangstellend bexrijf
Je krijgt meteen deskundig antwoord
zie boven