Geweldige service

Onze camper heeft bij van Gilst onderhoud gehad met apk. We hadden altijd een probleem nadat we getankt hadden, er ook altijd een plas diesel onder de bus lag. Dit is keurig netjes hersteld door van Gilst, Eerdere garages hadden dit nooit gezien of benoemd tijdens het onderhoud. Wij hebben ook gelijk een handsfree Parrot in de bus laten bouwen, en ook dit ziet er netjes uit en werkt perfect. Tijdens de werkzaamheden werden wij goed op de hoogte gehouden, er werd regelmatig een update gestuurd met foto’s. De rekening was verrassend laag voor al het werk dat uitgevoerd was. Een aanrader en wij komen zeker terug.

Super goede bemiddeling en service

Lang gezocht naar een auto. En uiteindelijk om hulp gevraagd bij van gilst. Binnen zeer korte tijd precies de auto die ik wilde gevonden met alles der op en der aan. Zeer tevreden!

Goeie service, het gevoel van een vakman

We hebben hier een auto ingeruild. En we zijn super tevreden over de verleende service en de auto!

Perfecte service

De Robomow maaier is prima geinstalleerd en de app werkt uit de kunst.

Topservice en zeer service-gericht !

Mijn robotmaaier functioneerde niet naar behoren, Garage van Gilst is een service station van Robomow. Ondanks het feit dat ik de maaier daar niet gekocht had heeft Willem er alles aan gedaan om het probleem op te lossen! Met uiteindelijk als resultaat een nieuwe maaier! Willem is zeer klantvriendelijk en service-gericht en is pas tevreden als het probleem is opgelost! Topklasse !!

Zeer snelle en professionele service

Zeer snelle en professionele service

Ik heb nu meerdere keren in de garage geweest en dat is mij prima bevallen. Vlotte service en altijd vriendelijk te woord gestaan.. Ik zou deze garage zeker aanbevelen.

Snel en duidelijk

Zoals afgesproken binnen 10 minuten thuis naar probleem gekeken, niet veel later de kosten doorgekregen. Binnen twee dagen (er moesten onderdelen besteld worden) was mijn auto weer klaar, gewassen en wel! Zeer (klant)vriendelijk!

Een fijne garage en erg vriendelijk

Ik werd erg goed geholpen met vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Erg blij met mijn auto erg goeie garage.

Heel tevreden

De service is zeer goed. Even bellen, afspraak maken. Gratis afhal en breng service. Snel verzorging van onderdeelen, zoals nodig.

Altijd top!

Bij Garage van Gilst word je goed geholpen.

Niets op aan te merken

Goede ervaring met bedrijf goede monteurs en snelle behandeling. Chapeau.....!

Geweldig! Mijn auto rijdt weer als een zonnetje en snelle service.

Goede service!

Goede en snelle service

Werd zeer vriendelijk geholpen en mijn zoekvraag voor een andere auto is prima en snel opgelost. Precies een auto naar mijn wensen👍

Snelle reactie op vragen en goede afhandeling van reparatie.

Naast bovenstaande kan afspraak ook snel gemaakt worden. Omdat we afhankelijk zijn van eigen vervoer is dit erg handig. We wonen in het dorp, zodat ik het halen van de auto kan combineren met het uitlaten van de hond.

Snel, duidelijk, vriendelijk!

Snel, duidelijk, vriendelijk!

Service zoals je dat niet vaak meer vindt.

In Augustus besluiten mijn vriendin en ik onze 80-jarige vriendin een robotmaaier cadeau te doen en vinden een tweedehands Robomow bij een particulier. De volgende morgen staat deze maaiend in mijn kofferbak en is met geen mogelijkheid uit te krijgen. We nemen telefonisch contact op met Robomow NL. Een lange periode van telefoontjes en mailtjes resulteert half september in de belofte dat garage Van Gilst zal contact opnemen onze vriendin. Dat contact bleef uit, waarna ik zelf belde en een verbaasde garagehouder aan de lijn kreeg: Robomow had geen opdracht gegeven. Service: De machine is opgehaald en gerepareerd. Toen bleek dat hij toch nog niet naar behoren werkte is deze garagehouder de hele morgen in touw geweest om de machine werkend te krijgen. Ik heb zelden zo'n goede service meegemaakt. Hulde!

Snelle service en fijne kontakten

Snelle service en fijne kontakten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Blij met mijn “nieuwe” tweedehands auto! Binnen een week geheel naar wens afgeleverd!

Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Service in hoofdletters. Op het eind van de dag binnenkomen met verlichtingsproblemen. 200km van huis. Meedenken en zorgen dat ik met een noodoplossing veilig thuis kon komen. Deze vakmensen zijn een voorbeeld voor anderen. Helaas kan ik niet hoger dan een 10 geven. Zij verdienen het

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en informatie en zeer behulpzaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn eerste ervaring is prima. Vriendelijk behandeld. Houden zich aan de prijsafspraak. Zelfs buiten sluitingstijd in het weekend reactie op vragen via Messenger.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gastvrij ontvangen. Hebben hier een leuke tweede auto gevonden. Zeer goede service!! Ondanks dat deze auto al 14 jaar oud is, toch de volle aandacht en service om de auto naar alle tevredenheid af te leveren.

Oostzeedijk 9

4486PN Colijnsplaat