Heel prettig contact bij koop auto.

Prettig contact bij aanschaf van een tweedehands auto. Geen verkoperspraatjes! Lijkt een prima auto.

Niks mis mee

Snel efficient en betaalbaar

Goede service en ondanks drukte tijd om bijkomend probleem op te lossen!

Goede service in de vorm van afspraken nakomen, goed werk leveren en tijd maken voor extra reparatie werk dat plotseling ontstond.

Kwaliteit, top service, super klantvriendelijk! Zeker aan te bevelen!

Vriendelijke behulpzaam. Ik ben zeer tevreden met deze garage.

Prettige ervaring

Er wordt naar je geluisterd. Er wordt gedaan wat is beloofd.

Goed geholpen

Deskundigheid en Betrouwbaarheid

Dit voor een redelijke prijs

Prima geholpen

Factuur met een iDeal linkje keurig in de mail top

Uitstekend !!!

Bijzonder Klantvriendelijk, deze mensen nemen hun werk echt serieus. Een garage zonder stress zij nemen de tijd om goed te luisteren en geven een goed advies. Grote beurt en Apk plus als extra verrassing een blinkende gewassen schone auto terug , dit hadden wij nog nooit eerder meegemaakt. Bedankt Top Team van Gilst

Prima service, goede uitvoering, eerlijke nota

zie boven

Prima service en onderhoud

Snelle en prettig afspraken maken en de APK uitgevoerd

Prima garage met een goede service.

Als je ze nodig hebt, staan ze voor je klaar.

Professioneel, goede service, en meedenken is mijn ervaring!

Ik ben al jaren klant. Ik ben binnengekomen na dat ik de bekende kat in de zak had gekocht bij een handelaar. Vanaf het eerste contact ben ik eerlijk geholpen. Slecht nieuws wordt ook eerlijk verteld en tevens wordt er dan mee gedacht en gezocht in een goed oplossing. Daarbij heb ik altijd goede service gekregen denk aan vervangend vervoer en of ophalen van auto naast ook echt oplossen van defecten. Geen half werk, en dat resulteert inmiddels in het plezierige feit dat onze auto's storingvrij jaar na jaar rijden. Heerlijk. Om die reden heb ik Garage van Gilst ook een auto voor ons aan laten kopen. Na goed overleg over welke auto's hiervoor het best aansluiten bij onze wens is een auto aangekocht. Deze auto is perfect en duidelijk vooraf gekeurd door iemand met kennis. Ik hoop nog jaren van deze kwaliteit gebruik te mogen maken.

Goede en snelle service

Meerdere auto's in onderhoud. Prima service!

De auto en de camper in onderhoud bij v gilst ,vakbekwaam en prima service tevreden klant

Eerlijk, helder en goeie service.

Meteen geholpen toen ik er kwam met een probleem zonder poespas. Fijn dat de monteurs even konden kijken en ik weer veilig op weg kan. Nadat ze een probleempje hebben verholpen van een vorige garage, ben ik nu klant geworden en verwacht ook wel dat ik hier nog jaren plezier aan beleef zowel aan de auto als aan de goede service van van Gilst. Bedankt

goed geholpen, staan voor je klaar

Onbezorgde aankoopservice!

Samen met Willem van Gilst een mooie Volkswagen Polo gezocht.......en gevonden. Voor aankoop is de auto door Willem helemaal gecontroleerd. Vervolgens opgehaald met een autoambulance. Voorzien van een onderhoudsbeurt, garantie en “natuurlijk” nog keurig gepoetst! Top!

Een kleinschalig bedrijf waar de klant zeer zorgvuldig wordt behandeld

De wat ongebruikelijke auto die ik bij Van Gilst kocht is met grote zorgvuldigheid onderworpen aan een grote onderhoudsbeurt en werd in smetteloze staat afgeleverd. Het aanvankelijke probleem van het ontbreken van een serviceboekje is deels gecompenseerd door een compleet fotoverslag van de uitgebreide afleveringsbeurt.

Als muziek in de oren

Wij hebben een DAB+ autoradio inclusief antenne laten inbouwen door van Gilst. De radio en antennekabel netjes ingebouwd en het allerbelangrijkste, het klinkt geweldig! Super zuiver geluid zonder ruis en heeeeeel veel zenders. Echt een aanrader, Willem en zijn team bouwen hem er zo in. Prima service. Gert Blok

Uitstekende service.

Betrouwbare garage, ze helpen je daar waar mogelijk.

Klant staat centraal, passie voor auto’s en technisch zeer deskundig.

Ik heb een 5 jaar oude Mazda CX3 gekocht bij garage Van Gilst in Colijnsplaat. Willem van Gilst was eerlijk over de auto en vertelde precies wat er aan mankeerde in het eerste telefoongesprek. Die eerlijkheid kwam tot uiting doordat hij de auto liet zien zoals deze ingeruild was met alle gebruiksdporen. Tijdens de prettige onderhandelingen merkte ik dat Willem passie had voor auto’s en technisch ook erg kundig was. Daarop besloot ik de auto te kopen. Willem wilde wel de tijd hebben om de auto echt perfect af te kunnen leveren. In de anderhalve week die daarop volgde werd ik via de app op de hoogte gehouden van de reparaties met foto’s van de originele onderdelen. Daarna volgden de foto’s van het polijsten. Hierdoor was de auto bij aflevering in shiwroomconditie. Hij had zelfs nog meer gedaan dan afgesproken was zoals het vervangen van de kentekenplaten door exemplaren met opgelegde cijfers en letters. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden en kan ik iedereen aanbevelen om met Willem van Gilst zaken te doen.

Goed!

Onze ervaring is dat we goed en netjes zijn geholpen, zeker een aanrader om naartoe te gaan!

Oostzeedijk 9

4486PN Colijnsplaat