Snel en vakkundig

Ik werd opgeroepen voor een APK. Ze begonnen er direct aan en binnen een korte wachttijd was het klaar. Chapeau garage van Gilst

Goede service en betrouwbaar

Elk auto probleem die ik heb gehad werden opgelost . Kon er ook snel terecht . Wordt er zeer beleeft behandeld

Prettig en professioneel geholpen

Ik ben goed en vriendelijk, en voor een nette prijs geholpen.

vlot geholpen

prachtig bedrijf met de juiste kennis

staan altijd klaar om te helpen en geen klus is te groot voor de jongens Topteam!

Prima garage

Denken goed met je mee. Toen mijn bedrijfsbus niet wilde starten, hebben ze gezorgd dat deze het de volgende dag weer deed.

Deskundig

Al enkele jaren is mijn auto er voor onderhoud. Altijd tevreden over het werk en de dienstverlening! Er wordt ook een diagnose gedaan voor het komende jaar zodat je weet waar je aan toe bent.

Blij met mijn aankoop!

Betrouwbare garage en fijn en vriendelijk contact.

snelle en zorgvuldige behandeling

Goed en prettig

Uitstekende service!

Een kleine schade aan een portier werd goed en goedkoop gerepareerd.

Heldere communicatie en duidelijke afspraken, die nagekomen worden.

Aanbevelingen worden gedeeld na diagnose, waarbij mee wordt gedacht. Afspraken over reparaties en/of onderhoud worden nagekomen. Tussentijdse kleine reparaties worden, indien mogelijk, direct uitgevoerd. (Zoals bijvoorbeeld een kapotte ruitenwisser)

Prima geholpen

Vriendelijk te woord gestaan, en goede afspraken

Vlotte en vriendelijke service

Zoals altijd was de service (APK-controle) van Willem en zijn mensen correct, deskundig, vlot en vriendelijk. Van harte aanbevolen !

Super service

Familie bedrijf dat klantvriendelijkheid en hulpbereidheid duidelijk nog in het vaandel draagt. Bedankt voor de super service. Frank en Sanne

Uitstekend, kan ik iedereen aanraden!

Mijn auto had helaas een zeer grote reparatie nodig aan motor en versnellingsbak. Dat is door Willem van Gilst en zijn mannen snel en perfect uitgevoerd. Het zijn echte sleutelaars die verstand van zaken hebben. Van de beschikbare gratis leenauto heb ik graag gebruik gemaakt. Ook is er goede communicatie over de werkzaamheden, direct met de monteur zelf. Dat is iets wat je bij grote garages tegenwoordig mist. Daar kom je als klant meestal niet verder dan de receptie. Mijn conclusie: dit is een uitstekende garage die ik iedereen kan aanraden!

Gewoon goed!

Groot onderhoud en APK vlot gedaan. Auto om mee naar huis te kunnen stond klaar met draaiende motor. Alles volgens afspraak gedaan. En een advies over wat er zeker aan gaat komen de volgende onderhoudsbeurt. Dag fijn, kun je daar vast rekening mee houden. Tot de volgende keer.

Uitstekend.

Super service!

Dit soort service kom je nog maar zelden tegen! Auto gekocht bij Van Gils, waar achteraf een probleem mee was dat zij ook niet wisten. Meerdere keren de auto kosteloos in reparatie gehad met een leenauto erbij. Waar maak je dit nog mee? Voor deze service rijd ik graag op en neer vanuit Den Haag!

Snel én goed

Altijd tevreden: deskundig en snel

Prima Service

Prima Service van het bedrijf met prima uitleg van wat er gebeurt is aan de auto

betrouwbaarheid en hulpvaardig

betrouwbaarheid en hulpvaardig

Snelle goede service

Ze begrijpen hoe de techniek echt werkt en dat gaat veel verder dan een storing uitlezen en een onderdeel vervangen.

Betrouwbaar en betrokken

Erg goede ervaringen. Snelle service en deskundig.

Altijd goede service

Oostzeedijk 9