Gewoon goed niets te teveel .

Goed weet veel .

Gewoon perfect en zorgeloos.

Makkelijk en correct afspreken. De auto krijgt een goede onderhoudsbeurt en werd APK-gekeurd. Klaar om opgehaald te worden helemaal volgens afspraak. Vriendelijk en efficiënt contact.

Heel vriendelijk en vakkundig personeel.

Door vriendelijk en vakkundig personeel geholpen. Auto laat in de avond gebracht, volgende middag kon die weer opgehaald worden.

Perfect.

Aardige mensen, vakkundig.

De service was weer top!

Autostoring gemeld waarna de auto netjes werd opgehaald voor de deur. Met deskundig oog werd de storing onderzocht, nieuw onderdeeltje besteld en gemonteerd. Factuurtje komt netjes in de mail, direct betalen en hopelijk weer veel zorgeloze kilometers.

Goede en snelle service.

Vlot en goed

Mijn auto heb ik 1,5 jaar geleden bij van Gilst gekocht, vorige maand liep de motor vast deze had geen oli meer. Van Gilst heeft een andere motor erin gelegd en de uren niet gerekend als compensatie. De auto rijd weer als een zonnetje, ik ben weer super blij dat ik voor mijn werk door heel Nederland rond kan crossen. Zij hebben ook geregeld dat ik in die tijd een auto tot mijn beschikking had kosteloos. Sander Vink Peugeot 107

Altijd vakkundig en snel geholpen

Altijd vakkundig en snel geholpen

Bedankt vakman schap

We zijn al jaren klant bij Willem van Gilst Onderweg auto ging trillen op de snelweg Wegenwacht remklauwen vastgelopen Auto op transport vanuit Roosendaal Naar Colijnsplaat Remklauwen op kleur gespoten Ze zijn goed bevestigd We zijn echt trots en blij Vakmanschap

Professioneels weten wat ze doen!

Top service

Vakmanschap!

Bij Willem zijn mijn old-timers in goede handen.

Zoals altijd: uitstekend!

Een vervelende storing in mijn auto is snel en adequaat opgelost.

Vriendelijke en professioneel

Vriendelijke en professioneel

Zeer goede service.

Na een foutje geen excuses maar ‘we lossen het voor u op’. Zonder morren of kosten. Hulde

Prima garage

Vriendelijk

goede service

goede afhandeling auyo

Prima!!!!!!

Gewoon een hele prettige garage. Mannen met passie.

Servicegericht!

Uitstekende dienstverlening!

Top garage

Prima contact en prima dienstverlening.

Prima.

eindelijk een fijne garage gevonden

fijne garage en maken werkzaamheden heel goed,

Tevreden

Top garage!

Probleem met de kogellagers, ik kon gelijk langskomen en ben wederom zeer snel en zeer goed geholpen. Bakje koffie als je even moet wachten tot ze gekeken hebben wat er aan de hand is. Vriendelijke en vakkundige mensen, snelle service, ik ga nooit meer ergens anders heen!

Geweldige service perfect geholpen

Super service blijf er terugkomen voor al mijn problemen met mijn oude en oldtimer autos ze weten nog wat sleutelen is en vandaag de dag vind je dat eigenlijk nergens meer ik rijd veel en als je er passie voor hebt wil je dat het goed is en betrouwbaar en dat is bij van gilst zeker zo!!!

Ik heb het volste vertrouwen in hen.

Oostzeedijk 9

4486PN Colijnsplaat