5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige persoonlijke klantbenadering, no nonsens, eerlijk en deskundig advies, tijd nemend voor de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gerichte service. Geen opdringerige verkopers. Je kunt aangeven bij een beurt van de auto, wat je al zelf hebt gedaan. Prijs kwaliteit/verhouding zeer goed.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zij al jaren een tevreden vaste klant van dit bedrijf. Al diverse auto\'s gekocht. Bedrijf doet er veel aan om de klant tevreden te stellen. Prima en deskundige service!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb contact gehad met Marc Peeters, vriendelijk en duidelijk. Auto binnen afgesproken termijnen afgeleverd. zeer tevreden over de gang van zaken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede garage ,vriendelijk personeel. Alleen bij de aflevering van de auto had het iets persoonlijker mogen zijn met iets meer uitleg van de auto .

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf. Eerlijk, open en transparant. Patrick en Ralph hebben even moeten overleggen over de prijsstelling, maar pratende mensen kunnen worden geholpen. 2e auto gekocht naast andere merk, een Space Star. Veel ruimte t.o.v. andere auto\'s uit dit segment. Rijdt prima en over de aflevering twijfelen wij niet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben ontzettend tevreden met de service van Gelissen. Deze garage is buitengewoon vrouwvriendelijk, iets dat ik zelden meemaak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een echt familie bedrijf waar men aandacht heeft voor de klant. De verkopers adviseren op een correcte manier en komen hun afspraken na. Wij hebben alle vertrouwen in Autobedrijf Gelissen ook naar de toekomst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitermate tevreden! Open en eerlijke communicatie, geen spelletjes, volste vertrouwen in deze zaak waar ik ook mijn vorige auto (ook een Mitsubischi Outlander) gekocht heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Perfecte aflevering van onze ASX Prima uitleg door dhr Marc Peeters Een mooi bloemetje maakte aflevering compleet. Math uit Maastricht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klant vriendelijk bedrijf,werden door de baas zelf hartelijk ontvangen en van hem kregen we op een duidelijke manier tekst en uitleg over de Mitsubishi ASX. Ook nadat we kenbaar maakten dat we naar andere merken zouden gaan kijken bleef men vriendelijk . Na twee weken zijn we er terug binnen gelopen en hebben we beslist dat de keuze op de Mitsubishi ASX was gevallen. Ook Mark Peeters de verkoper waar we de aankoop mee afhandelde gaf op een vriendelijke en prettige manier tekst en uitleg over alle in en outs van de auto, bij een lekker kopje koffie. Conclusie:Het was prettig zaken doen met dit familie bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een crash was mijn auto total loss. Auto Gelissen handelde de schaderegeling prima af. En de begeleiding en service voor de keuze van een nieuwe (gebruikte) auto was uitstekend en deskundig. En vooral het begrip voor de situatie was een steun in de rug.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk personeel, deskundige zorg, denken en werken mee met mogelijkheden. Reeds 4 jaar klant bij auto Gelissen met al mijn autos, en met steeds goede ervaringen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was op zoek naar een kleine stadsauto en kwam per toeval terecht bij Gelissen. Eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van de Mitsubishi Space Star. Ik had hem ook nog niet zien rijden. De proefrit en de prijs vielen goed in de smaak, zeker vergeleken met andere kleine auto\'s. Met de Space Star heb je veel meer auto voor minder geld. Het prima aanbod van Gelissen gaf uiteindelijk de doorslag om de auto te kopen. Na een week rijden kan ik niet anders concluderen dan dat ik heel blij ben met deze aanschaf. Ik ga zeker reclame maken voor de Space Star. Ook de service en vriendelijkheid van het personeel spraken me heel erg aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en goed meedenken. Aflevering was top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meer dan 20 jaar zeer goede ervaring met het bedrijf. Hier ben je geen nummer.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig , fatsoenlijk, betrouwbaar.

Bergerweg 75

6135KD Sittard