zeer positief

wordt als persoon behandeld

Snel, flexibel en betrouwbaar

Moest de jaarlijkse beurt regelen, inclusief nieuwe banden. Goed advies gekregen. Ingepland naar wens en alles goed geregeld.

goede klantenservice

ben heel tevreden kan aankomen als er wat met auto is, en afspraken worden nagekomen

Top. Vriendelijke goede service

We zijn veilig in Berlijn aangekomen

Even goed als altijd!

Prima service en als altijd weer goed geholpen

Prettige handelspartner.

Goed gesprek. Mee denken in de mogelijkheden. En duidelijk over de afspraken.

Goed gerepareerd en goed geinformeerd

De auto is goed gerepareerd. Daarnaast mocht ik het stukke component zien en nam men uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Dat is prettig omdat je als leek dan toch weet wat er precies gebeurd is en waarom dat nodig was.

full service garage met goede leenauto

Grote beurt, bandenwissel, stoelkussenvervanging, bandenwissel, vervanging banden en vervanging kapotte autosleutel... allemaal probleemloos verlopen en fijne leenauto meegekregen die ook voor lange personen geschikt is. Factuur werd goed uitgelegd, dus weet precies waar de manuren en materialen voor waren.

Prettig en behulpzame deskundigheid

Klantvriendelijk hulpvaardig bedrijf

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De service is goed en de medewerkers helpen je snel en deskundig.

Perfect geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden.

klantvriendelijk

Een betrouwbare garage, deskundige monteurs, goede communicatie!

Adequaat, snel en servicegericht. Top!!

Wordt altijd snel, goed en professioneel geholpen. Kennis is goed en denken ook graag met je mee. Zeer tevreden.

Vriendelijke en vakkundige garage

vakmensen

Toppy

Altijd gezellig goeie koffie en een prima service.

Altijd relax en met veel kwalteit!

Fijn de welkome ontmoeting en de goed en snelle service

prima goede service

staan altijd klaar ook zonder afspraak kun je er terecht voor kleine rep.

Prima geholpen

Niets op aan te merken behoudens positief

Al jarenlang tevreden klant. Altijd vriendelijk, voorkomend en behulpzaam en meedenkend.

De vlotte en vriendelijke service is top!

Gecu is voor ons zeer betrouwbaar. Ook als ik zonder afspraak met een probleem aankom, word ik onmiddellijk geholpen. Verder wordt er ook goed meegedacht om de kosten binnen de perken te houden. Wij maken best wat kilometers en Gecu zorgt voor vertrouwde en veilige back-up.

Goede service!

Heel vriendelijk geholpen, goede service en duidelijkheid over de kosten.

zoals altijd prima geholpen

zoals altijd prima geholpen