Perfect geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden.

klantvriendelijk

Een betrouwbare garage, deskundige monteurs, goede communicatie!

Adequaat, snel en servicegericht. Top!!

Wordt altijd snel, goed en professioneel geholpen. Kennis is goed en denken ook graag met je mee. Zeer tevreden.

Vriendelijke en vakkundige garage

vakmensen

Toppy

Altijd gezellig goeie koffie en een prima service.

Altijd relax en met veel kwalteit!

Fijn de welkome ontmoeting en de goed en snelle service

prima goede service

staan altijd klaar ook zonder afspraak kun je er terecht voor kleine rep.

Prima geholpen

Niets op aan te merken behoudens positief

Al jarenlang tevreden klant. Altijd vriendelijk, voorkomend en behulpzaam en meedenkend.

De vlotte en vriendelijke service is top!

Gecu is voor ons zeer betrouwbaar. Ook als ik zonder afspraak met een probleem aankom, word ik onmiddellijk geholpen. Verder wordt er ook goed meegedacht om de kosten binnen de perken te houden. Wij maken best wat kilometers en Gecu zorgt voor vertrouwde en veilige back-up.

Goede service!

Heel vriendelijk geholpen, goede service en duidelijkheid over de kosten.

zoals altijd prima geholpen

zoals altijd prima geholpen

Superservice, altijd vriendelijk en alles duidelijk uitgelegd

Superservice, altijd vriendelijk en alles duidelijk uitgelegd

zeer goede ervaring

En zeer tevreden!

Zeer tevreden met de reparatie een de service

Ik heb een goede ervaring gehad zowel met het personeel als wat de reparatie zelf betreft. Lekkere koffie bij Cyriel en ik werd op tijd geholpen.

Gastvrij, behulpzaam en kundig.

Vlot door medewerker geholpen bij het testen en vervangen van de accu terwijl ik zo maar kwam binnenvallen.

Prima en duidelijk

Goede service en betrouwbaar

Ik ben erg tevreden over Autobedrijf Gecu omdat ik de betrouwbaar vindt en dat is erg belangrijk voor een garage

Weer deskundig en goed geholpen.

Tijdens de APK keuring werd een defect aan een remleiding opgemerkt en goed verholpen.

Zeer goed en correct

U bent een voorbeeld voor andere garagebedrijven. Uw receptionist is een parel voor uw bedrijf.

Goede service en persoonlijke aandacht

Vertrouwd adres voor goede service en persoonlijke aandacht. Heldere uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Ga zo door!

TOP GARAGE!!!!

Wat een top garage auto bedrijf Gecu uit Culemborg!Ik had een auto ongeluk gehad en mijn oude auto was total loss verklaard...Frans Geurts van auto bedrijf Gecu is toen naar onze wens op zoek gegaan naar een andere auto.Deze occassion stond in Hilversum.Frans Geurt is meegegaan naar Hilversum om samen met mij een proefrit te rijden en heeft gekeken of het een goede auto was.Dat was het ik was verkocht!!Frans Geurts heeft m toen naar zijn garage gehaald waar hij rijklaar gemaakt werd.Het ophalen van de auto was feestelijk omdat ze hem versierd hadden met een mooie rode strik.Ik beveel auto bedrijf Gecu aan omdat het gewoon een top garage is!

Heldere communicatie, een garage waar je als gast vriendelijk wordt behandeld.

Voor de tweede keer APK laten doen en hier erg tevreden over. Communicatie verloopt uitstekend. Zij hebben leenfietsen staan, kun je mooi nog even je boodschappen in Culemborg doen of een heerlijke cappuccino bij Lekkers a/d Lek drinken terwijl de APK wordt gedaan. Mijn Airco deed het niet meer. Deze werd aan het infuus gelegd en nu ff tonrojden om te testen waar een evt lek zit. Ik ben super tevreden over dit bedrijf 👍🏼

Klantvriendelijk bedrijf

Online via autoscout24 een mooie auto gezien en na een telefoontje konden we komen kijken. Ze waren net terug van vakantie en het was erg druk maar we hebben een proefrit gemaakt en tot de koop overgegaan. Onze oude auto ingeruild en diezelfde dag konden we de auto nog ophalen. We hebben de auto nu bijna twee maanden in ons bezit en zijn er superblij mee. We zijn zeer vriendelijk geholpen door Frans. Het is eigenlijk jammer dat we te ver weg wonen anders hadden we waarschijnlijk ook het onderhoud bij hen laten doen.

Randweg 12

4104 AC Culemborg